Lamborghini Veneno sælges på auktion


Lamborghini Veneno bortauktioneres i GeneveDu kan nu blive ejer af en Veneno og One:1 ud af denne vanvittige beslaglagte bilsamling på i alt 25 superbiler som bortauktioneres uden nogen form for reservering i Genève til september. (Kilde: Bonhams.com)

Beslaglagte superbiler på auktion - Koenigsegg One:1Tilbage i 2016 fik Teodoro Nguema Obiang Mangue, søn af diktatoren i Ækvatorialguinea og tidligere kæreste med den danske Miss Denmark Univers; Christina Mikkelsen, sin samling af superbiler beslaglagt af de schweiziske myndigheder i Genève, (Diktatorsønnens beslaglagte superbiler i Schweiz).  Nu her tre år senere kommer disse biler på auktion uden reserveringsmuligheder via Bonhams til september. Så har du lidt mønter i sparegrisen, så er det måske nu de skal bruges.

Beslaglagte superbiler på auktion - Veneno, One:1Iblandt de 25 superbiler, som tilbydes ved Bonhams’ auktion, er der et par fra øverste hylde blandt superbilerne. To af de mest eksklusive biler kan nævnes en Lamborghini Veneno Roadster (en af ​​kun ni bygget) samt en Koenigsegg One: 1 (en af ​​kun seks i verden).  Veneno’en, er hvid med lyst læderindtræk og har kun kørt 320 kilometer siden anskaffelsen. Det anslås at salgsprisen ligger på mellem $ 5,1 millioner og $ 5,7 millioner (altså omkring 35 millioner danske kroner).  Koenigsegg er produceret i mørkeblå, og den har kun kørt 600 kilometer siden den rullede ud af fabrikken i Sverige.  Den anslås til, at gå for et sted mellem $ 1,8 millioner og $ 2,3 millioner. (ca. 13 millioner danske kroner)

Beslaglagte superbiler på auktion - Bugatti VeyronAf andre bemærkelsesværdige biler i samlingen, er der også en Aston Martin One-77, en Bugatti Veyron 16,4, en Ferrari La Ferrari og en McLaren P1. Du kam også forvente at se biler som Maserati, Porsche, Mercedes-Benz og meget mere.

Beslaglagte superbiler på auktion - McLaren P1Bilerne sælges af den schweiziske by Genève, efter at en domstol har beordret dem solgt. Dette kommer efter Obiang Mangue blev undersøgt for hvidvaskning af penge og “uretfærdig forvaltning af almen interesse”.  Pengene som kommer ind fra disse salg, forventes at blive investeret i sociale programmer, der skal gavne Ækvatorialguinea.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *