Diktatorsønnens 11 beslaglagte superbiler i Schweiz


diktator_1 (Foto: 20min.ch)

Den sidste mandag i oktober blev 11 af diktatorsønnen Teodoro Nguema Obiang Mangue‘s superbiler beslaglagt i Geneve Lufthavn som del af en straffesag mod ham i Frankrig. På grund af en verserende sag mod ham i både USA og Frankrig, forsøgte han at få sine værdifulde superbiler ud af Schweiz.

Efter et stort pres fra de to lande lykkedes det at stoppe transporten ud af landet. Samtidig er alle hans værdier i Frankrig beslaglagt, heriblandt hans 4.000 kvadratmeter store hus med over 100 værelser, tøj, smykker, kunst og biler til en værdi af 200 millioner euro.

diktator_13
(Teodoro Obiang vicepræsident Ækvatorialguinea, Foto: AFP)
Teodoro Obiang som er vicepræcident i den lille afrikanske republik Ækvatorialguinea er tiltalte for hvidvask og korruption samt svindel med brug af offentlige midler i årene mellem 2007 og 2011.

I 2011 anmodede amerikanske justitsministerium, konfiskation af hans private fly, hans palæ i Malibu, Californien og en bil til en samlet værdi af 70 millioner dollars.

Se de 11 beslaglagte biler i Geneve Lufthavn herunder.

diktator_15diktator_17diktator_3diktator_7diktator_4diktator_9diktator_6diktator_16 imagediktator_2diktator_11diktator_5

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *