Formel 1 konkurrence – Frankrigs Grand Prix 2019 14


Kevin Magnussen og de øvrige formel 1-kørere er atter tilbage i Europa og er nu nået til Frankrig – Sæsonens ottende løb på Circuit Paul Richard som kom tilbage sidste år efter 28 års fravær. Det er en skøn gadebane på 5,86 km beliggende tæt ved Marseille, som de seneste år hidtil har været brugt som testbane, for blandt andet Formel 1-teams.

Velkommen til weekendens Formel 1 konkurrence.

Jeg er ikke som meget for at spå om denne weekends udfald, beroende på de sidste kig i krystalkuglen, hvor resultatet ikke er gået Haas’ vej – Men jeg krydser fingre for lidt medvind igen i Frankrig og at de 2 Haas-racere med bl.a Grosjean på hjemmebane og med lidt rendyrket held, kan blande sig i midterfeltet, hvor de bør ligge. Hvem husker ikke Kevin’s 6. plads og de 8 point sidste år. Løbet sidste år sluttede med Hamilton, Verstappen og Kimi på de 3 øverste pladser.


Kun du godt tænke dig, at opleve “næsten” den samme fart bag rattet, som ved et Formel 1 løb? Så køb en tur HER!


Så hvis du gerne vil vinde GP-polo’en, som ingen kom i nærheden af sidste uge, er det eneste Du skal gøre for at deltage::

¤ Gæt Kevin’s slutplacering i løbet på søndag

OBS !

¤ Gætter du begge Haas-kørernes placering, så venter en ekstra overraskelse til den heldige

Husk jeg skal have dit gæt i kommentarfeltet under indlægget inden løbet starter søndag kl 16.10.

Jeg sætter 1 polo i størrelse XL sponsoreret af Grand Prix Tours på højkant. Skulle der være flere som har gættet rigtig, trækker jeg lod umiddelbart efter løbet blandt de dygtige.

Held og lykke til jer alle og rigtig god race weekend

//Henrik

 

 


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

14 thoughts on “Formel 1 konkurrence – Frankrigs Grand Prix 2019