Formel 1 konkurrence – Canadas Grand Prix 2019 41


Så fik vi flyttet hele Formel 1-karavanen til Canada – Og vi er som bekendt allerede nået til sæsonens syvende løb, hvor det gælder den 4,361 km lang Circuit Gilles Villeneuve. En bane som er meget teknisk med hårnålesving og den berømte mur “Wall of Champions”, hvor flere af de store formel 1-navne er havnet i. Sidste år endte løbet med Vettel, Bottas og Verstappen på de 3 første pladser. Mens Kevin endte på en kedelig 13. pladsen efter Romain Grosjean som sluttede som 12’er.

Meeen nu Velkommen til weekendens Formel 1 konkurrence.

Så lad os håbe på medvind i Canada og at de 2 Haas-racere med lidt små justeringer og lidt held, kan havne solidt i midterfeltet. (Tror jeg også er frisk med et bud, Kevin slutter 7’er og Grosjean bliver 10’er)


Kun du godt tænke dig, at opleve “næsten” den samme fart bag rattet, som ved et Formel 1 løb? Så køb en tur HER!


Så hvis du gerne vi vinde GP-polo’en, er det eneste Du skal gøre for at deltage:

¤ Gæt Kevin’s slutplacering i løbet på søndag

OBS !

¤ Gætter du begge Haas-kørernes placering, så venter en ekstra overraskelse til den heldige

Husk jeg skal have dit gæt i kommentarfeltet under indlægget inden løbet starter søndag kl 20.10.

Kevin Magnussen 2018 polo_2Jeg sætter 1 polo i størrelse XL sponsoreret af Grand Prix Tours på højkant. Skulle der være flere som har gættet rigtig, trækker jeg lod umiddelbart efter løbet blandt de dygtige.

Held og lykke til jer alle og rigtig god race weekend

//Henrik


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

41 thoughts on “Formel 1 konkurrence – Canadas Grand Prix 2019