Formel 1 konkurrence – Monacos Grand Prix 2019 58


Kevin Magnussen polo_1Hele Formel 1-feltet er nu nået til det lille fyrstedømme og til det altid populære gadeløb i Monaco – I sæsonens sjette løb gælder det for kørerne at komme hurtigst rundt i de snævre gader i et af de mest traditionsrige løb i Formel-kalenderen. Der skal køres 78 omgange på den lille bane Circuit de Monaco som kun måler 3,34 kilometer. Det er løb nummer 77 og et løb alle racerkørere drømmer om at vinde. Sidste år endte løbet med Daniel Ricciardo, Vettel og Hamilton på de 3 første pladser, nok ikke et podie som kommer til at ud på samme måde i år. Sidste års løb var desværre heller ikke løbet som skrev sig ind i historiebøgerne for de 2 Haas-kørere, med henholdsvis en 13. & en 15. plads.

Velkommen til denne weekends Formel 1 konkurrence.

Jeg har dog valgt at tage ja-hatten på og tror på point til begge Haas’ere i årets Monaco-løb – Det begrunder jeg måske på en lidt tynd baggrund endnu, men efter de 2 første træningssessioner ser det altså lovende ud. (Tror jeg føler mig heldig og gætter med – Jeg siger, at Kevin bliver 4’er og Grosjean bliver 7’er) 😉


Kun du godt tænke dig, at opleve “næsten” den samme fart bag rattet, som ved et Formel 1 løb? Så køb en tur HER!


Så hvis du gerne vil vinde GP-polo’en, er det eneste Du skal gøre for at deltage:

¤ Gæt Kevin’s slutplacering i løbet på søndag

OBS !

¤ Gætter du begge Haas-kørernes placering, så venter en ekstra overraskelse til den heldige

Husk jeg skal have dit gæt i kommentarfeltet under indlægget inden løbet starter søndag kl 15.10.

Jeg sætter 1 polo i størrelse XL sponsoreret af Grand Prix Tours på højkant. Skulle der være flere som har gættet rigtig, trækker jeg lod umiddelbart efter løbet blandt de dygtige.

Held og lykke til jer alle og rigtig god race weekend

//Henrik


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

58 thoughts on “Formel 1 konkurrence – Monacos Grand Prix 2019