Verdens 20 dyreste biler #5 & #6 1


Verdens dyreste bil nummer 6, Lamborghini Veneno6. Lamborghini Veneno – 4,5 millioner dollars (30 milllioner kroner uden afgift) (Foto: Lamborghini.com)

Dette vilddyr af en bil koster kassen, helt eksakt $ 4,5 millioner! Et nærmere kig på denne superbil, og man foran ledes til at tro, at et Alien rumskib fra en fremmede planet, er ankommet til jorden for at indsamle data til brug for total overtagelse af vores verden. Alt som man ser på denne Lamborghini Veneno, føles og ligner noget som er fuldstændig i en liga for sig.

Verdens dyreste bil nummer 5, Koenigsegg CCXR Trevita5. Koenigsegg CCXR Trevita – 4,8 millioner dollars (32 milllioner kroner uden afgift) (Foto: Koenigsegg.com)
Men en prisseddel på næsten 5 millioner dollars, altså over 30 millioner danske kroner bliver Koenigsegg CCXR måske ikke alles drømmebil. Men det ydre afslører en meget meget smuk superbil med en 4,8 liters V8 motor som levere en mega-ydelse på hele 1004 hestekræfter. Så der burde ikke være nogen bekymringer fra ejeren, om at kunne overhale andre biler. Denne model er dog kun fremstillet i et begrænset antal, da der kun er lavet tre styk.

8 ud af 10


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

One thought on “Verdens 20 dyreste biler #5 & #6