Verdens 20 dyreste biler #3 & #4


Verdens dyreste bil nummer 4, Mercedes-Benz Maybach Exelero4. Mercedes-Benz Maybach Exelero – $ 8 millioner (53 milllioner kroner uden afgift) (Foto: Wikipedia)
Med en pris på et encifret million beløb altså i dollars, blev Maybach Exelero i 2005 bestilt af det tyske datterselskab Goodyear, kaldet Fulda, for at teste deres nye dækområde, Carat Exelero, sammen med Gemballa Extremo, som sluttede sig til selskabets flåde i 1996. Det oprindelige design var baseret på Maybach SW 38 og bygget på Maybach 57’s platform. Hovedmålet var at have et smukt monster af en bil, der ville kunne nå 350 km/t for at teste de fysiske begrænsninger af dækkene.

Verdens dyreste bil nummer 3, Lamborghini Terzo Millennio3. Lamborghini Terzo Millennio – $ Secret

Denne ultramoderne bil er ikke et billede fra en Science fiction-forfatters fantasi – Lamborghini Terzo Millenio er virkelig en selvhelende elbil – i øjeblikket er den tilgængelig som forudbestilling uden et kendt prisleje, men et skøn er at den nok er vældig dyr, da den er blevet udviklet i et £ 100.000.000 partnerskab med MIT (Massachusetts Institute of Technology), som det første produkt udgivet i 3-årsprogrammet. Karosseriet er fremstillet af carbonfiberkomposit, komplet med nano-tube, der fylder eventuelle revner og skader, som opdages af bilens indviklede sensorer.

9 ud af 10

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *