Verdens 20 dyreste biler #7 & #8 2


Verdens dyreste bil nummer 8, Bugatti Veyron Mansory Vivere8. Mansory Vivere Bugatti Veyron – $3.4 million (22,5 milllioner kroner uden afgift) (Foto: Mansory.com)
Bugatti Veyron-serien repræsenterer sig ikke kun som en af ​​de hurtigste biler i verden – Men det er også en af ​​de dyreste biler, som man kan købe for menneskepenge med en prisseddel på hele $ 3,4 millioner. Det er ikke så underligt, at fodboldstjernen Cristiano Ronaldo har et godt øje til den smukke bil.

Verdens dyreste bil nummer 7, Lykan Hypersport7. W Motors Lykan Hypersport – $3.5 million (23 milllioner kroner uden afgift) (Foto: Wikipedia)

Der er Ikke ret mange biler som koster $ 3.5 millioner. Men Lykan Hypersport, er dog en af ​​dem og der er kun fremstillet 7 eksemplarer. Dette libanesiske bilmærke blev meget populær, efter at den blev brugt i actionfilmen ‘Fast and Furious 7’, hvor den bl.a. sås styrte ned gennem en række skyskrabere i Dubai. Så denne superbil kan måske være hver en krone værd af denne vanvittige pris, om ikke andet så kan du altid sælge dens forlygter som indeholder 420 diamanter.

7 ud af 10


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 thoughts on “Verdens 20 dyreste biler #7 & #8