Mine Porsche opture gennem de sidste 3 år


En hel del af de bilanmeldelser som jeg har gået og lavet de sidste par år, er foregået i en af nedenstående Porsche modeller. Det er modeller som jeg har været så heldig at få stillet til rådighed af Porsche Danmark i et par dage af gangen i stil med, når konkurrenterne med samme passion for biler også laver deres biltest.

En stor og en også en væsentlig del ved de bilanmeldelser som jeg får lavet, er at man på kort tid også skal have fundet en lokation som får bilen og artiklen til at fremstå ekstra indbydende. Om det er lykkedes, må være op til jer læsere at vurdere.

Det står fuldstændig klart for mig endnu, da jeg for næsten 3 år siden fik nøglerne til den hvide Cayenne, var det min allerførste gang bag rattet i det tyske sportsvognsmærke. Jeg strålede mere end solen – En drøm gik i opfyldelse. Porsche ikoniske sportsvogn med 911’erne som jeg forgudede tilbage i 80’erne og 90’erne, var nu inden for rækkevidde. Porsche Cayennen som blev min debut, kunne ikke andet end at leve op til mine forventninger om luksus, still og fart samlet i en pakke.

Siden da, har jeg jævnligt mærket, hvad det vil sige at have tysk kvalitet mellem hænderne, hvor de vejledende priser ligger på priser som et almindelig parcelhus i Danmark. Hvis jeg skal udpege min favorit blandt de nedenstående Porscher, så må jeg altså skrive 911 Targa 4 GTS 

Nedenfor er billeder af de Porsche-modeller som jeg indtil nu selv har siddet bag rettet i. Udover de modeller som jeg har været beriget med af næsten fabriksnye Porscher gennem årene. Så har P1 APEX (tidligere kaldet Sports Car Rental), sørget for den sidste i rækken af oplevelser med Porsche, nemlig deres Porsche 911 Turbo S både på bane men også ved gavekortskørsel og eventkørsel (der er en anmeldelse på vej, også selvom bilen har lidt flere år på bagen) – Lige nu kan du faktisk spare 25% når du køber et gavekort til dig selv eller måske én som trænger til at få sparket lidt til adrenalinen HER

Jeg mangler stadigvæk en del modeller fra deres sortiment, før jeg kan påstå at hele pakken er nået. En af dem som står øverst på listen er selvfølgelig 918 Spyder’en. Meeeeen den er vel uopnåelige – Hvilken Porsche model er du til – De nye eller ældre SUV eller familiebil?

Hvis du kunne tænke dig at læse mere om de enkelte ture som jeg havde i dem, så klik på billedet og kom direkte til artiklen. Heri er der også link til en video som er lavet hver gang 🙂Porsche Cayenne 2016Porsche 911 Carrera SPorsche MacanPorsche Panamera 4S dieselPorsche 911 Turbo S Lej en Porsche

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *