Årets første sneakers-indkøb


Adidas sneakers Cloudfoam Lite RacerDet er helt sikkert om at udnytte januar måneds udsalg nu – For der er masser af spændende og fede varer, som Du også kan proppe i indkøbskurven i såvel de fysiske butikker men sørme også i de mange webshops.

Adidas sneakers Cloudfoam Lite RacerMit første og samtidig også årets første impulsindkøb gik til den fysiske sportsbutik SPORTMASTER i min hjemby Rødovre. De kunne hjælpe mig med den helt korrekte størrelse på et par fede Adidas sneakers, som jeg var blevet anbefalet. Og herefter kunne de også hjælpe mig til at få en fornuftig udsalgspris 30% under normalprisen. Men husk lige på, at du kan få helt op til 70% på udvalgte varer et stykke tid endnu – Så tjek de mange og benyt de gode tilbud ud på SPORTMASTER’s webshop HER!

I øvrigt, så er jeg lidt nysgerrig på jeres valg af sneakers-brand – Er der et specielt mærke som i altid vælger. Jeg spørger blot, fordi sidste år ved en af vores utallige trackdays, så stod vi 10 gutter og snakkede – Og på et tidspunkt blev der lagt mærke til, at samtlige havde det samme sneakers mærke på. Det er sgi da lidt sjovt ikk’? – I må altså selv gætte, hvilket der var tale om 🙂

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *