McLaren 720S smider toppen


McLaren 720S SpiderMcLaren’s 720S supercar har vist sig at være lidt af et storhit, med en bil som er i stand til at kunne matche de stærke konkurrenters priser, måske ligefrem overmatche. Det har McLaren, man friste til at sige selvfølgelig, taget til næste skridt, nemlig at lave en Spider-version. Denne kommer i halen af den originale coupe og vil være mulig at rende på, i deres showroom fra marts 2019 med en forventet startpris på kr. 2,1 millioner kroner uden afgifter. (Foto: motorauthority.com)

McLaren 720S Spider720S Spider har fået samme hardtop ligesom sin forgænger 650S Spideren, hvilket gør det til en coupe, når dens tag er på plads. Taget er udført i et stykke kulfiber, som kan åbne eller lukke på søle 11 sekunder ved hastigheder på op til 50 km/t. Ønskes køberen, følelsen af at have højt til himlen selv når taget er lukket, kan i stedet vælge at få et glaspanel monteret. Der er blevet foretaget en lang række ændringer for at imødekomme hardtop-taget, og på trods af disse ændringer er bilens vægt kun øget med omkring 50 kg i forhold til 720S-coupéen, så den ender på en vægt lige over de 1.300 kg. Små ændringer er også blevet justeret ved undervognens aerodynamik for at få den bageste del af bilen samt bagspoileren til at fungere endnu bedre på 720S Spideren.

McLaren 720S SpiderSelve monocoquens opbygningen i kulfiber er så stærk at den kan fungere som styrtbøjle samtidig med at den ikke har forringet vridningsstabiliteten i bilen.
Motoren er stadig den samme 4,0-liters twin-turboladet V8’er, der leverer 710 hestekræfter som i 720s coupéen Monteret i midten og parret en 7-trins dobbeltkoblinggearkasse får den vilddyret skudt af sted fra 0 – 100 km/t på blot 2,9 sekunder og fortsætter med speederen i bund ved de 341 km/t – Dog er det værd at bemærke at tophastigheden hos 720S Spideren er begrænset til 325 km/t når taget er åben.

McLaren 720S SpiderTil sidst har 720S Spideren fået et nyt 10-egeret mønster til dens letmetal fælge. De måler 19 tommer foran og 20 tommer bagved. Pirelli’s P Zero dæk er standard, og flere track-fokuserede P Zero Corsas tilbydes som en gratis løsning. Til eventuelle track fans er et sæt Trofeo R’er også tilgængelige.

Ordrebøgerne for McLaren 720S Spideren er allerede åbne og kan som sagt snart opleves hos MYGARAGE i Vejle fra marts 2019, men inden da, så nyd nogle flere billeder af den lækre superbil herunder.McLaren 720S SpiderMcLaren 720S SpiderMcLaren 720S SpiderMcLaren 720S SpiderMcLaren 720S SpiderMcLaren 720S SpiderMcLaren 720S SpiderMcLaren 720S Spider

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *