Kør julen sikker i møde med en 112 Firestopper


(Sponsoreret indlæg)

Saveyourvalues.com 112 Firestopper mini brandslukker Det kan gå hen og blive et godt brandtilbud, hvis i forstår en fin lille hentydning. Med en brandslukker 112 Firestopper i bilen fra SAVEYOURVALUES, kan man helt sikkert redde sin egen, men så sandelig også en anden uheldig medtrafikant for ganske få håndører, hvis uheldet skulle være ude – Længere nede i indlægget, kan du se, hvordan du lige nu kan spare 20% gennem AmazingCars på alle SAVEYOURVALUES’ produkter 👍

Saveyourvalues.com, mini brandslukker 112 Firestopper SAVEYOURVALUES sælger små smarte mini brandslukkere fra kun kr 199,- (altså kun fra kr 160,- med rabatten på de 20% ) som man i hverdagen kan drage stor nytte af, både i bilen, autocamperen eller i båden. Den fylder ikke mere end at den sagtens kan ligge i handskerummet i de fleste bilmodeller selv i vores lille Mini Cooper 😄 – Men ikke nok med at den er godkendt af forsikringsselskaberne til klassiske biler, så kan 112 Firestopperen altså også blive en god ven indendørs i forbindelse med diverse opståede brand såsom en overophedet frituregryde eller ild i juledekorationen.

Saveyourvalues.com, mini brandslukker, 112 FirestopperFik du trang til at sikre dig og dine kære en lille smule mere efter at du har læst ovenstående – Så kan jeg glæde jer med, at jeg har indgået et samarbejde med SAVEYOURVALUES, så du med god samvittighed kan shoppe deres produkter indtil den 15. december 2018 og få 20% ved at skrive “Amazingcars” i Rabat-feltet. Følg linket her for at komme til deres webshop, hvor de blandt andet også sælger røg alarmer

112 Firestopper fylder ikke mere end en flaske vin og kan nemt transporteres rundt i det smarte neopren hylster mellem bilen og hjemmet eller hvor den kunne gøre nytte. Du kan også vælge at montere brandslukkeren fast i en holder, så den hænger på en plads indenfor en god rækkevidde. 112 Firestopperen har fra produktionsdatoen en levetid på 5 år før man ikke mere garantere at den giver øget sikkerhed i dagligdagen.

Se videoen herunder af hvor effektiv den er ved mindre brande

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *