Jeres Spot – December måned, inkl. surprise


Årets sidste krampetrækninger – Inden sne, slud og julen sætter ind, så er der vel stadigvæk et par stykker som køre rundt i biler som er værd at kigge efter. Så kom med dem som i spotter – Vi skal have de sidste med.

Du kan stadigvæk følge med længere nede i indlægget, og se hvilke som allerede er indsendt eller også kan du se de spot som jeg fik fra jer tilbage i november HER!

Jeg tror sørme, at jeg er kommet i julehumør🎅🏻. Det vil sige at jeg finder en fed præmie, som jeg vil udlodde til én af jer som har indsendt et spot i december måned. (Jeg er gået i tænkeboks angående præmien/gaven 🎁 – Men den vil snart blive afsløret her på siden 😃)

Så please, render du ind i en lækker bil, med mobilen eller kameraet inde for rækkevidde, så send endelig jeres spot ind – Enten via mail til henrik@amazingcars.dk eller i en personlig besked på facebook.com/amazingcars.dkGlæder mig til at se, hvad I får fanget og der er allerede gjort plads til december måned 👍


Denne side er jeres side derude – Så vær med til at præge, hvilke biler som skal vises 🙂

Følg bloggen og få de seneste nyheder ved at klikke på linket HER!


Jeres Spot 12/18 - Maserati Quattroporte GTSMorten Fonvig fandt lige et guldkorn mere i Århus med denne Maserati Quattroporte GTS med langt over 500 heste


En lille fedt spot har Morten Fonvig indsendt – Tusinde tak for denne Aston Martin Rapide


Lamborghini Gallardo jeres spotOtto Carlsen som har Instagramside @ohc_carphotography spottede den lækre Lamborghini Gallardo ved Århus i sidste uge


McLaren Sprint Experience - Abu Dhabi Lamborghini Aventador SV LP760-4Tager man til Formel 1 i Dubai, så kan man altså ikke undgå at møde et par lækre superbil-eksemplarer som er værd at placere hér. Tak til Lars Juel Petersen som blandt andet har indsendt disse 2 spot.


Mercedes Benz AMG GTS, Sixt Også uden for landets grænser, har Thomas Skov Pedersen fundet en mega nice lejebil. En AMG GTS


 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *