Min nye ven på badeværelset + Konkurrence 14


Barberskabet.dk Det er måske ikke en verdensnyhed, men for mig er det noget der kommer meget tæt på og derfor synes jeg, at jeg bør dele dette med jer. Det er nemlig et produkt som jeg synes er rigtig smart og nyttigt og som kan spare én for en masse besvær i fremtiden.

Barberskabet.dk har nemlig sikret mig, at jeg hver 3. måned får mine barberskrabere i postkassen. Gennem mit spritnye medlemskab, til kun 180 kroner pr. levering, slipper jeg nu for besværet med at huske at handle barbergrej og derved løbe tør for blade og ydermere give dyre domme for det.

Da jeg som en del andre, er født skeptiker, valgt jeg som det allerførste, at få tilsendt deres prøvepakke til 39 kroner, som inkludere et håndtag og 2 barberblade og ikke binde mig til noget, før jeg havde afprøvet og godkendt udstyret.

Barberskabet, Mandeting Efter 2 dage lå min prøvepakke i postkassen. Og nu efter 4 ugers brug har jeg besluttet at de fuldt ud lever op til mine forventninger om en nænsom barbering ligesom de barberskrabere jeg plejede at bruge. Og som jeg skrev tidligere, har jeg nu valgt at blive fuldbyrdet abonnent hos Barberskabet.dk.

  • Kunne du tænke dig at vinde Barberskabet’s prøvepakke med 1 håndtag og 2 barberblade, så fortæl mig, hvor mange forskellige medlemskaber du kan vælge hos Barberskabet.dk – Skriv dit svar i kommentarfeltet (Behøver Du lidt hjælp til svaret, kan du finde det HER!)

Jeg har 3 prøvepakker som Barberskabet.dk har sponsoreret liggende klar – Jeg finder de 3 vindere som har deltaget ved lodtrækning 27. november 2018


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

14 thoughts on “Min nye ven på badeværelset + Konkurrence