Formel 1 konkurrence – Brasiliens Grand Prix 25


Padborg Park vægdekoration konkurrence BoxBoxBoxSå er vi nået til sæsonens næstsidste løb. Vi er en tur i Sydamerika, nærmere bestemt Brasilien. Banen hedder Autódromo José Carlos Pace i São Paulo måske bedre kendt som Interlagos der med sine 4,3 kilomere danner rammerne om sæsonens 20’ende løb på den 4,3 kilometer lange bane. Kørerne skal rundt på banen i alt 71 omgange – Sidste år blev det Vettel, der nappede første pladsen foran henholdsvis Valtteri Bottas og Kimi Räikkönen.


Vinderen af konkurrencen af fundet – Der var flere af jer som gættede på af Kevin sluttede som nummer 9 – Heriblandt Søren Broby, som blev den heldige efter lodtrækning – Tillykke til Søren, som har fået besked pr mail


Og nu for næstsidste gange i 2018 velkommen til weekendens Formel 1 konkurrence.

Brasiliens løb i 2017 endte uden noget særligt at skrive om. Da de 2 Haas-kører endte uden point  (#8 endte helt tilbage på en 15. plads, mens #20 sluttede som nummer 20 og sidst efter kollision på omgang 13) – Så en revanche for dette plus også de sidste løbs manglende resultater, skal snart omsættes til point til Haas for at slutte sæsonen af som “Best Of The Rest” 🙂


Kun du godt tænke dig, at opleve “næsten” den samme fart bag rattet, som ved et Formel 1 løb? Så køb en tur HER!


Padborg Park vægdekoration Konkurrence BoxBoxBoxDenne gang sætter jeg en Padborg Park vægdekoration (str. 46 cm bred – værdi kr. 750,-) på højkant og det eneste, Du skal gøre for at deltage:

¤ Gæt Kevin’s slutplacering i løbet på søndag

OBS !

¤ Gætter du begge Haas-kørernes placering, så venter en ekstra overraskelse til den heldige

Husk jeg skal have dit gæt i kommentarfeltet under indlægget inden løbet starter søndag kl 18.10.

Jeg sætter 1 stk. Padborg Park vægdekoration #SupportKmag sponsoreret af BOXBOXBOX på højkant. Skulle der være flere som har gættet rigtig, trækker jeg lod umiddelbart efter løbet blandt de dygtige.

Held og lykke til jer alle

//Henrik


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

25 thoughts on “Formel 1 konkurrence – Brasiliens Grand Prix