Sommeren er forbi nu 3


Trackday Sjællandsringen P1 APEXSådan lyder teksten jo fra den folkekære danske sanger C. V. Jørgensen og i dette tilfælde er teksten meget rammende.
Sidste lørdag var jeg nemlig højst sandsynligt ude på min sidste tur i denne sæson sammen med gutterne fra P1APEX og de fantastiske superbiler. Biler i en klasse for sig selv og som man absolut aldrig kan få nok af.

Trackday Sjællandsringen P1 APEXUden en fuld tank med V-Power kan man ikke afholde en hel trackday

Trackday Sjællandsringen P1 APEXLørdagens program stod trackday på Sjællandsringen. Min første trackday i år, men så desværre også den sidste. De fleste at årets kørsler har udelukkende stået på gavekorts-kørsel på offentlig vej fra Helsingborg og Farum. Her har manden m/k bag rattet, altid en lille risiko for at møde den lovgivende myndighed (jeg har 7-9-13 ikke været ude for én som er blevet stoppet endnu 🙂 ) Men på disse trackdays kan kunderne få lov til at træde sømmet helt i bund på enten en Lamborghini Huracan, en Ferrari 458 Spider, en Lamborghini Gallardo Superleggera, en Porsche 911 Turbo eller en Audi R8 uden at der er en risiko for at politiet står bag en busk for at blitze én.

Trackday Sjællandsringen P1 APEXVejret var gudskelov med os denne lørdag – Jeg siger “gudskelov”, fordi det er langt sjovere og meget mere sikkert at køre på en tør bane med disse voldsomme biler, når man sidder ved siden af som instruktør uden mulighed for at træde på hverken speederen eller bremsen.

Prisen for en tur bag rattet i forbindelse med trackday begynder ved de 1.495 kroner for de 2 tyske superbiler – Herefter stiger prisen til 2.495 kroner, hvis du heller vil prøve kræfter med en italiensk fuldblodsracer 

Har du ikke et behov for at sprænge fartgrænserne med næsten det dobbelte, så var der jo også en mulighed for at køre på offentlig vej. Prisen er også lidt lavere, den begynder nemlig ved kun 895 kroner for 15 minutter. Køb din næste tur HER!

Her er lidt stemningsbilleder fra i lørdags

Trackday Sjællandsringen P1 APEX SportsCarBookingTrackday Sjællandsringen P1 APEX SportsCarBookingTrackday Sjællandsringen P1 APEX SportsCarBookingTrackday Sjællandsringen P1 APEX SportsCarBookingTrackday Sjællandsringen P1 APEX SportsCarBooingTrackday Sjællandsringen P1 APEX SportsCarBookingTrackday Sjællandsringen P1 APEX SportsCarBooking


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 thoughts on “Sommeren er forbi nu

 • Thomas Skov Pedersen

  Det behøver du såmænd ikke takke for😁 jeg hygger med alle dine opslag 👍. selvom min kone synes jeg kommenterer for meget og gør mig selv pinlig og belastende 😣

 • Mr. AmazingCars Indlægsforfatter

  Hej Thomas
  Jeg har lige spottet for artiklen på FB, der kan du self like og dele 😜
  Tak for din aktive deltagelse 👍

 • Thomas Skov Pedersen

  der er desværre ingen “like” knap, det er synd for det kunne denne reportage godt fortjene .-)