Så er jeg kommet i gang………


Vestbad Fitness SvømningI forlængelse med eller måske nærmere på grund af mit sidste indlæg “Sommeren er forbi nu” så kunne jeg jo passende kaste mig over noget helt nyt i min dagligdag. Nemlig Projekt Fitness i Vestbad – Jeg har nemlig været igennem de første dage i mit nye liv med fitness på programmet – Jeg melder mig nemlig også i rækken af fornuftige mennesker der vælger motionen til.

Vestbad Fitness Svømning MandetingNålen på badevægten er nemlig kommet op på et ciffer, som svarer til en hastighed på de danske motorveje😊 Derfor er det nu, det skal være – Projekt Fitness var egentligt planlagt som et af de utallige nytårsfortsæt. Men diverse undskyldninger har udsat projektet til august. Her var der nemlig åbning af en nyrenoveret svømmehal sammen med et nyåbnet fitness center i det lokale Vestbad.

Vestbad Fitness Svømning MandetingSå i åbningsugen for svømmehallen tilbage i sommermåneden den 16. august, kunne man tilmelde sig sig til 2 måneders fitness og få 1 måned gratis og ydermere få en gratis sportstaske. Det var mit “kald” – Så for små 4 uger siden, begyndte jeg og min kære prinsesse (som også er min tovholder/igangsætter/coach) mit, men også vores nye fitness liv 🙂

Vestbad Mandeting Fitness Svømning Jeg har aldrig været særlig god til at være vedholdende nok og jeg er utrolig god til at finde på undskyldninger for at undgå træning og fysiske udfoldelser. Meeeen denne gang tænker jeg, at for et beløb på søle 350 kroner om måneden som inkludere nok den vigtigste del nemlig Svømning men også Fitness og Holdtræning, så er jeg sørme motiveret nok.

Vestbad Mandeting Fitness SvømningUdover at badevægten dagligt lider overlast, så har den gamle ryg svært ved at komme ind og ud af alle de lækre sportsvogne. Derfor er mit nye Fitness-liv valgt med omhu for både at afhjælpe badevægtens levetid, men så sandelig også for at ryggen, kan klare lidt flere år som sportsvognsentusiast – både som kører og som instruktør.

Vestbad Fitness Svømning MandetingSå nu står den altså på ryg-træning i maskinerne samt spinning på cykelholdene på 1. salen efterfulgt af adskillige baner i det nye 25-meter bassin i Vestbadet i Rødovre

Vestbad Friluft Mandeting SvømningMen både hustruen og jeg, glæder os samtidig ligeså meget til at udendørs svømmebassinet genåbner til sommer. Friluftsbadet er nemlig i gang med en gennemgribende renovering for at få det tilbage til den oprindelige stand. Dette sker med hjælp fra den A.P. Møllerske Støttefond, som har spyttet næsten 32 millioner kroner i projektet. Ligesom de 2 kommuner som ejer Vestbad, Rødovre og Brøndby og har givet 13 millioner kroner til istandsættelsen af det 60-årige friluftsbad. (Foto: Vestbad.dk)

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *