NOVITEC forbedrer Lamborghini Aventador S


Novitec Lamborghini Aventador S_NOVITEC’s ingeniører og designere har simpelthen ikke kunnet dy sig for at forbedre Lamborghini’s helt nye topmodel – Den voldsomme Aventador S.

Novitec Lamborghini Aventador SDen komplette aerodynamiske pakke er designet og vindtunnel testet med letvægts kulfiber. NOVITEC aerodynamiske komponenter giver en forbedret aerodynamik, samtidig med at køretøjet får et mere aggressivt udseende. For at maksimere køreegenskaberne, er der tænkt i forbedret suspensions komponenter og skræddersyede hjul- og dækkombinationer for en maksimal kontakt med vejen.

Novitec Lamborghini Aventador SNOVITEC udstødningssystemet tiltrækker ens opmærksomhed ved første øjekast med det usædvanlige design som tilsyneladende er tre og en halv udstødningsrør – og de to centerrør er forbundet. Udstødningssystemet er tilgængeligt i rustfrit stål og fra den lige lettere INCONEL, som ligeledes anvendes i Formel 1.

Se også videoen med den fede NOVITEC Lamborghini Aventador S herover 

Se flere billeder af den forbedret Aventador S herunderNovitec Lamborghini Aventador SNovitec Lamborghini Aventador SNovitec Lamborghini Aventador SNovitec Lamborghini Aventador SNovitec Lamborghini Aventador SNovitec Lamborghini Aventador S

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *