Formel 1 konkurrence – Singapores Grand Prix 49


Polo boxboxbox præmie konkurrenceSæsonens 15. løb skal køres i Asien. Nærmere betegnet i det varme og fugtige land Singapore, hvor temperatur og luftfugtighed stiller store krav til kørerne. Godt nok bliver der kørt i aftentimerne, men det kan stadigvæk være et hårdt løb med 22 sving på den 5 kilometer lange Marina Bay Street Circuit som skal forceres 61 gange – Sidste år blev en triumf for Ferrari’s Sebastian Vettel som vandt løbet foran Verstappen og Ricciardo.

Nu velkommen til weekendens Formel 1 konkurrence.

De 2 Haas-kører klarede sig lidt forskelligt i 2017 (#8 sluttede som nummer 8 og #20 udgik afløbet efter 50 omgange) – Håber de får lidt mere ud af denne weekend og ikke opnår de samme problemer som i det italienske Grand Prix, hvor Kevin sluttede sidst af dem som gennemførte og Grosjean blev disket efter en flot 6. plads på grund af gulvet ikke opfyldt de strenge krav til racerne.


Kun du godt tænke dig, at opleve “næsten” den samme fart bag rattet, som ved et Formel 1 løb, så køb en tur HER!


Så hvis du gerne vi vinde en polo, er det eneste Du skal gøre for at deltage:

¤ Gæt Kevin’s slutplacering i løbet på søndag

OBS !

¤ Gætter du begge Haas-kørernes placering, så venter en ekstra overraskelse til den heldige

Husk jeg skal have dit gæt i kommentarfeltet under indlægget inden løbet starter søndag kl 14.10.

Polo boxboxbox præmie konkurrence Formel 1 Jeg sætter 1 KMAG #SupportKmag polo i størrelse Medium sponsoreret af BOXBOXBOX på højkant. Skulle der være flere som har gættet rigtig, trækker jeg lod umiddelbart efter løbet blandt de dygtige.

Held og lykke til jer alle

//Henrik


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

49 thoughts on “Formel 1 konkurrence – Singapores Grand Prix