Lamborghini Diablo VT Roadster


Lamborghini Diablo VT Roadster BerlinSommeren i år gik ikke til Sydfrankrig, som jeg og hustrus normalt plejer. Men et besøg i den tyske hovedstad Berlin blev det dog til. Her var jeg så heldig at rende på en rigtig skønhed, når snakken falder på biler 🙂

Lamborghini Diablo VT Roadster BerlinEn sjælden Lamborghini Diablo VT Roadster, som er blevet fremstillet i årene 1995-1998 i kun 200 eksemplarer. Den havde eller rettere har vel stadigvæk en 5,7 liters V12 motor med 485 heste. Topfarten er opgivet til 327 km/t og 0 – 100 km/t klares på lige omkring de 4 sekunder. Meget godt gået, når man tænker på at bilen er 20 år gammel.

Nyd lige flere billeder af den smukke bil herunderLamborghini Diablo VT RoadsterLamborghini Diablo VT RoadsterLamborghini Diablo VT RoadsterLamborghini Diablo VT RoadsterLamborghini Diablo VT RoadsterLamborghini Diablo VT RoadsterLamborghini Diablo VT Roadster

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *