Unik Ferrari afsløres under Cool Car Race 2018 1


Cool Car Race 2018_1En unik Ferrari kommer til at blive midtpunktet i årets Cool Car Race. En Ferrari California er nemlig blevet folie-indpakket i et unika kunstværk af den danske kunstner Mikael B, som til dagligt er bosat i LA. Selve indpakningen har FolieDK stået for.

Cool Car Race 2018_2Der er godt nok et væld af af andre lækre superbiler som stiller til start i den syvende udgave af Cool Car Race. Læs På Cool Car Race’s side, hvilke andre superbiler, foruden California’en der stiller til start i Gøteborg den 25. maj og tager turen til Tyskland. Det bliver ikke kedeligt, og er du i nærheden af Brandts Klædefabrik i Odense på lørdag den 26. maj mellem 9.00 – 10.30, så kan du komme helt tæt på de 40 deltagende biler inden de kører videre til næste stop på turen.

Cool Car Race 2018_4Kort fortalt går Cool Car Race ud på, at indsamle penge til velgørende formål blandt de deltagende bilentusiaster. Det er fonden CoolUnite som fra 2018 kommer til at administrer de indsamlede penge. Racet har aldrig haft til formål at man skal komme først over målstregen, men derimod er at nyde turen og have den rigtig ånd. I år går overskuddet, som man for første gang håber bryder den magiske grænse på 1 million kroner, videre til børn i Danmark som har brug for lidt ekstra støtte.

Cool Car Race 2018_3En af de projekter som skal sikre at få penge i kassen, er at bortauktionere en personlig signeret Ferrari-kølerhjelm med samme motiv som den Mikael B har udsmykket den unikke Ferrari California, der iøvrigt kommer til at blive kørt af grundlæggeren bag Cool Car Race, marketingdirektør i Coolshop Jacob Risgaard

Firestorm af Mikael B“Firestorm” hedder det flotte kunstværk af Mikael B som Ferrarien er blevet folieret i, kan du faktisk også købe. Dette Limited Edition kunstværk vil kun blive udgivet i 3 x 30 stk nummererede eksemplarer, og der vil aldrig blive udgivet flere eksemplarer end dette. Du kan kigge nærmere på det i linket HER!


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

One thought on “Unik Ferrari afsløres under Cool Car Race 2018