Formel 1 konkurrence – Monacos Grand Prix 12


Kevin Magnussen polo_1Formel 1-feltet er nået til det lille fyrstedømme og gadeløbet i Monaco  – I sæsonens sjette løb gælder det for kørerne at komme hurtigst rundt i de snævre gader i et af de mest traditionsrige løb i Formel-kalenderen. Der skal køres 78 omgange på den lille bane Circuit de Monaco som kun måler 3,34 kilometer. Det er løb numner 76 som der skal køres og første gang der blev kørt på banen var helt tilbage i 1929. Ayrton Senna med 6 sejre er den kører som har vundet her flest gange her. Sidste år endte løbet med Sebastian Vettel, Kimi Räikkönen og Daniel Ricciardo på de 3 første pladser.

Velkommen til weekendens Formel 1 konkurrence.

Kevin endte i 2017 på en 10. plads og Grosjean nummer 8 i Monaco. Så lad os da håbe på, at de 2 kører fra Haas, kan følge op på dette selvom torsdagens træning ikke gav den største tro at dette skulle gentage sig, idet de 2 endte i den tunge ende af feltet.


Har du endnu ikke skiftet til nye sommerdæk, så klik ind HER! for at få et par gode sutter til bilen.


Så hvis du gerne vi vinde den nye polo, er det eneste Du skal gøre for at deltage:

¤ Gæt Kevin’s slutplacering i løbet på søndag

OBS !

¤ Gætter du begge Haas-kørernes placering, så venter en ekstra overraskelse til den heldige

Husk jeg skal have dit gæt i kommentarfeltet under indlægget inden løbet starter søndag kl 15.10.

Kevin Magnussen 2018 polo_2Jeg sætter 1 polo i størrelse Large sponsoreret af Grand Prix Tours på højkant. Skulle der være flere som har gættet rigtig, trækker jeg lod umiddelbart efter løbet blandt de dygtige.

Held og lykke til jer alle

//Henrik


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

12 thoughts on “Formel 1 konkurrence – Monacos Grand Prix