Norton er tilbage i Danmark


nortonDen britiske motorcykelproducent Norton har endelig fået dansk importør. I morgen lørdag 26. maj kan alle interesserede komme til åbent hus i det nye showroom i Greve ved København.

I showroomet vil den nye danske importør Lars Nygaard være til stede, når arrangementet løber af staben i morgen mellem klokken 10 – 14 på adressen Vangeleddet 61, 2670 Greve Strand, og der vil være mulighed for af se nogen af de nye modeller som Norton Copenhagen har fået på programmet.

Norton som egentlig blev grundlagt tilbage i 1898 – Har nu fået sin genfødsel. Efter mange års kamp for at fastholde sin eksistens grundet økonomiske problemer, lykkedes det Stuart Garner i 2008 at overtage firmaet – Og her ti år efter, ser det ud til at han har sørget for at firmaet er tilbage på rette kurs.

Lars Nygaard ser frem til dagen i morgen og håber på mange besøgende. Der er givet tilsagn, at der også vil komme et større antal af de ældre modeller som vil blive linet op foran showroomet i det forhåbentlige gode vejr lørdag. I showroomet som efter arrangementet kun har åbent efter aftale, vil det fremover kun være muligt at servicere de nyeste modeller fra Norton.

Læs mere om de 3 modeller som der indtil nu er på programmet på Norton Copenhagen‘s hjemmeside HER!

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *