Oplev MMA på en anderledes måde i Brøndby Hallen 9. juni 1


mma_3Musik, mad og 10 kampe i MMA regi – Hvad mere kan man forlange på en lørdag aften? Altså den 9. juni 2018.

For 18 måneder siden startede hele ideen bag Danish MMA Night – Jeg har siddet på sidelinjen og fulgt eventet fra sin spæde start med ideerne og til nu, hvor hele arrangementet er inde i sin afgørende uge. Promotor Jan Jensen (god ven og kollega) tillader jeg, at kalde ham og hans kompagnon match maker Claus Wilken Bertino har kastet alt ind i dette event.

De 2 iværksættere og ildsjæle har satset alt på at gøre MMA til en seværdig sportsgren med massere af underholdning samt musik og bespisning.


Deltag i konkurrencen om de 2 x 2 billetter nederste i indlægget – Eller skynd dig ind og få dine billetter til denne uforglemmelig aften i Brøndby Hallen – Følg linket HER!


Hovednavnet til eventet den 9. juni i Brøndby Hallen må nok siges at være Danmarks OL-sølv vinder i brydning fra 2016 Mark O Madsen – Han har nu definitivt valgt at lægge brydning på hylden og satser alt på at MMA-sporten kan blive hans næste store højdepunkt.

mmaUdover et prominent navn som Mark O, har Jan Jensen og Claus Bertino fået samlet de største danske navne inden for MMA-sporten som hver især har fået kvalificerede modstandere fra hele Europa. Ydermere diskes der op med underholdning i løbet af aftenen med kendte navne som Svenstrup & Vendelboe, Pharfar, Jokeren, Lenny & Waqas (Outlandish)

Det kommer ikke til at gå stille af sig på lørdag – Derfor, gå ikke glip af denne fantastiske mulighed for mad, underholdning og sport i samme hal en lørdag aften.

mma_2AmazingCars har i øvrigt fået en kæmpe mulighed for at glæde 4 af jer derude – I samarbejde med Danish MMA Night kan jeg nemlig udlove 2 x 2 billetter til en værdi af kr 400,- stykket til stævnet den 9. juni.

Eneste som du skal gøre for at komme i betragtning til 2 billetter er, at skrive i kommentarfeltet inden 8. juni kl 20:00, hvem som du vil forære den anden billet til? – Så trækker jeg lod blandt alle som har deltaget.


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

One thought on “Oplev MMA på en anderledes måde i Brøndby Hallen 9. juni