Formel 1 Konkurrence – Spaniens Grand Prix 2018 26


Formel 1 polo_9Så er det atter Formel 1-weekend – I sæsonens femte løb skal der køres 66 omgange på den 4,65 kilometer lange bane Circuit de Barcelona-Catalunya i Spanien. En bane som man begyndte at køre race på tilbage i 1991 og med Michael Schumacher med flest sejre; 6 i alt, heraf de 5 for Ferrari. Sidste år endte løbet med Lewis Hamilton, Sebastian Vettel og Daniel Ricciardo på de 3 første pladser.

Velkommen til weekendens Formel 1 konkurrence.

Sidste år sluttede Kevin som nummer 14 og Grosjean nummer 10 i Spaniens Grand Prix. Så lad os endelig håbe på, at de 2 kører fra Haas, kan holde trit med midterfeltet og sætte et par eller flere ind på pointkontoen. 🙂


Har du endnu ikke skiftet til nye sommerdæk, så klik ind HER! for at få et par gode sutter til bilen.


Så hvis du gerne vi vinde den nye polo, er det eneste Du skal gøre for at deltage:

¤ Gæt Kevin’s slutplacering i løbet på søndag

OBS !

¤ Gætter du begge Haas-kørernes placering, så venter en ekstra overraskelse til den heldige

Husk jeg skal have dit gæt i kommentarfeltet under indlægget inden løbet starter søndag kl 15.10.

Kevin Magnussen 2018 polo_2Jeg sætter 1 polo i størrelse 3XL sponsoreret af Grand Prix Tours på højkant. Skulle der være flere som har gættet rigtig, trækker jeg lod umiddelbart efter løbet blandt de dygtige.

Held og lykke til jer alle

//Henrik


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

26 thoughts on “Formel 1 Konkurrence – Spaniens Grand Prix 2018