Lamborghini Centenario tilbagekaldes grundet mærkværdig fejl 1


Lamborghini Centenario_2Man kan tilbagekalde biler for næsten alt, lige fra meget alvorlige fejl til meget små ubetydelig fejl. Her kan jeg fortælle jer om en af verdens dyreste hyperbiler Lamborghini Centenario’en, som er blevet tilbagekaldt for noget som må betragtes som en meget lille fejl. (Foto: Lamborghini.com)

Lamborghini Centenario_3Det amerikanske National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) har udstedt en tilbagekaldelse til Centenario Coupe og Roadster årgang 2017 for at få et klistermærke udskiftet (En nyhed som Jalopnik.com kan berette om). Og “ja” i læste rigtigt. Et klistermærke. Men ikke hvilket som helst klistermærke? Tilsyneladende har en certificeringslabel på 11 Centenarios haft en ukorrekt vægtgrænse påtrykt, som kan medføre, at bilen bliver overlastet. Yeah right, hvor meget overskudsplads er det nu lige der er i en Lamborghini.

Lamborghini Centenario_4En Lamborghini Centenario til over 12,5 million kroner uden afgift med tillægsbogstaverne LP770-4, som fortæller os, at vi har med en af de helt store drenge hos Lamborghini at gøre. De 770 står nemlig for de 770 hk som motoren med 12 cylindre levere til den 4-hjulstrukne hyperbil og som får den til at accellere fra 0-100 km/t på søle 2,8 sekunder og hvis Centenario’en fortsætter i dette tempo, når den de 300 km/t på 23,5 sekunder og stopper først når nålen rammer 350 km/t.

Lamborghini Centenario_5Lamborghini Centenario-ejerne kan gudskelov henvende sig til deres lokale forhandlere, for at få en rettet certificeringsmærket og monteret det ganske gratis.


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

One thought on “Lamborghini Centenario tilbagekaldes grundet mærkværdig fejl