Cars N’ Copters event i Californien


Indlægget indeholder reklamelinks
Reklamelinks er markeret med *

Cars and Copters_1Når amerikanerne afholder Cars and Coffee er det bare lidt større end alle andres event. Ved Huntington Beach i Californien igår den 6. maj havde man samlet noget at det vildeste jeg kunne forestille mig ved Cars N’ Copters. Christian von Koenigsegg deltog selv ved eventet og kunne bl.a. nyde synet af 13 Koenigsegg, 7 Pagani og mange mange flere.

Events i den kaliber er simpelthen et must at opleve som bilentusiast! Mangler du midlerne til en oplevelse som denne? Så sammenlign priserne på lån, før du låner penge*.

Se flere billeder som Peter Lynggaard Andersen har sendt herunder 

Cars and Copters_2Cars and Copters_3Cars and Copters_4Cars and Copters_5Cars and Copters_6Cars and Copters_7Cars and Copters_8Cars and Copters_9Cars and Copters_11Cars and Copters_12Cars and Copters_13Cars and Copters_14Cars and Copters_15Cars and Copters_16Cars and Copters_17Cars and Copters_18Cars and Copters_19Cars and Copters_20Cars and Copters_21Cars and Copters_22Cars and Copters_23Cars and Copters_23Cars and Copters_24Cars and Copters_25Cars and Copters_26Cars and Copters_27Cars and Copters_27Cars and Copters_28Cars and Copters_29Cars and Copters_30Cars and Copters_31Cars and Copters_32Cars and Copters_33Cars and Copters_34

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *