Dagens Spot – Maj 2018


Maj måned er godt igang og det er nu rigtig tydeligt, at sæsonens superbiler er kommet frem i lyset. Og til min store glæde, er der spottet lidt nyt rundt i det danske land. Håber også at jeg kan få lov til at vise nogen af dem her på siden 👍

Så please, render du ind i en lækker superbil, med mobilen eller kameraet inde for rækkevidde, så send endelig jeres spot ind – Enten via mail til henrik@amazingcars.dk eller i en personlig besked på facebook.com/amazingcars.dkGlæder mig til at se, hvad i fanger 👍


Denne side er jeres side derude – Så vær med til at præge, hvilke biler som skal vises 🙂


Dagens spot 05/18 - Lamborghini Huracán Hvis man skal stoppes af politiet, så gjorde det da ikke noget, hvis det var denne Lamborghini Huracán – Morten Fonvig fandt den i Rom


Dagens spot 05/18 - Lamborghini Performante SpyderEfter sigende er det den første Lamborghini Performante Spyder i Danmark – dejligt at kunne dele dette med jer og tak til Danni V


Dagens spot 05/18 - Lamborghini MurciélagoEndnu en 12-cylindret Lamborghini er spottet af en af jer – Den gang er det denne smukke Murciélago. Tak til @danish_supercarsDagens Spot 05/18 - Lamborghini Aventador SVJess Hemmingsen
 som også er en trofast følger af siden, har lige været en tur i London og spottede denne vanvittige Lamborghini Aventador SV


Dagens spot 05/18 - Bugatti ChironNår man tager til London, forventes der altid noget stort bilmæssigt – og noget stort må man sige Mohammad Nezarati fangede med sit kamera. Den sprit nye 2018 Bugatti Chiron med 1800 hk. Desværre ikke ude blandt de øvrige superbiler. Men jeg kan sagtens nøjes denne gang 😀


Dagens spot 05/18 - Lotus Evora Et af de mere farverige indslag på Frederiksberg er denne Lotus Evora som Line Juhl Kronow har formidlet videre til siden 👍


Dagens spot 05/18 - Mercedes-Benz AMG GT STysk kvalitet, når det er allerbedst – Spottet i dag af Henrik Vejgaard – Mercedes-Benz AMG GT S


Dagens spot 05/18 - Ferrari CaliforniaEn tur til Malmø og Anette Hansen kunne sende denne skønne Ferrari California til deling


Dagens Spot 05/18 - Maserati GranTurismoI Lyngby kunne man forleden se denne skønhed – Tak til Henrik Løvenskjold for at dele denne Maserati GranTurismo 👍


Dagens spot 05/18 - Ferrari 360 vs OldtimerLille combo fanget på motorvejen af Jimmie Nielsen, en nydelig Ferrari 360’er køres agterud af en oldtimer – Skønt billeder 👍


Dagens spot 05/18 - Porsche Cayman GT4Så blå som himlen er denne Porsche Cayman GT4 og flot ikk’ – Tak til @supercar8282 som har bidraget med det lækre spot


Dagens spot 05/18 - combo PLAVi skal lige en tur til Californien – Her er det næste spot fra, eller rettere spots, for hvis du følger linket HER! så kan du se en større samling af de biler som Peter Lynggaard Andersen har indsendt fra Cars and Copters ved Huntington Beach


Dagens spot 05/18 - Ford GTHer er vist endnu en grund til at det godt kan være sjovt at vælge FORD – Jeg er ihvertfald fan af Jason Watt’s nye Ford GT (se iøvrigt billeder fra dagen, hvor Jason fik overrakte nøglerne til sin nye bil HER!) – Tak til Rasmus Adelørn for billedet


Dagens spot 05/18 - Ferrari CaliforniaNår man kører forbi Kgs Nytorv, er der næsten altid gevinst foran D’Angleterre og også denne gang da Henrik Løvenskjold var forbi og spottede denne Ferrari California


Dagens spot 04/18 - Porsche GT2 RSApril måneds sidste spot blev denne velkendte Porsche GT2 RS er tilbage i Danmark for at få udbedret skaderne. Ser måske ikke så slemt ud som først antaget – Tak til Asger Hoffmann


saphe Undgå FARTBØDER – Køb en SAPHE Fartkontrol via linket HER!


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *