Glamping – Den nye luksuscamping


Sponsoreret indlæg

Fejan_Outdoor_2Det skotske whisky-mærke Talisker introducerer igen i år deres koncept Scandinavian Detours, hvor glamping (glamourøs camping) med naturoplevelser, kajaksejlads, gourmetmad – Altså “Luksuscamping” som skal få os skandinaver til at få øjnene op for alle de øde og fantastiske områder som Skandinavien besidder.

Fejan_Outdoor_7Camping er danskernes mest fortrukne ferieform og man skønner at over ½ million danskere årligt foretrækker campinglivet. Et fænomen som vi danskere normalt forbinder med ren afslapning sammen med et hav af andre friluftsnydere på en campingplads, hvor vi bogstavelig talt har taget vores hjem på ryggen, i vores camp-let, campingvogn eller måske som fastligger på Feddet ved Faxe eller en af de mere end 500 danske campingpladser. Mange danskere ynder sågar, at spænde campingvognen på bilen og drage på opdagelse uden for Danmarks grænser.

Fejan Outdoor_ 1Her er det så at Scandinavian Detours og Talisker specielt vil rykke lidt til vores camping vaner – I stedet for den magelige campingtur i klapstolene med en kop pulverkaffe og en gang opvarmet dåsemad, så skal vi i stedet gå på opdagelse i den fantastiske natur som rent faktisk omgiver os, for herefter at sætte os til bords med en gourmetoplevelse af de helt store. Helt i den ånd som kendetegner det skotske whisky-brand Talisker, som står for det med at finde eventyret i livet, kærligheden til havet og fascinationen af storslået natur.

Fejan_Outdoor_8En Glamping-oplevelse kunne eksempelvis gå til den lille svenske ø Fejan, (Se de øvrige Scandinavian Detours destinationer HER!) som ligger cirka 1 times kørsel fra Stockholm og er blot én ud af de 24.000 øer som er placeret i den svenske skærgård.

Fejan_Outdoor_11Sammen med Scandinavian Detours var jeg sammen med omkring 30 andre influencers blevet inviteret til at indvige jer i, hvad I kunne se frem til, hvis I valgte en tur som denne til Fejan Outdoor. En tur som ikke inkluderede overnatning, da vi stadigvæk var lidt uden for sæsonen. Så der bliver altså ikke uddelt karakter for overnatningen i fede telte 🙂  – Men i stedet kan i se al den lækre gourmetmad med tilhørende drinks, ved at klikke HER!

Fejan_David_kvartDen svenske tv-producent David Kvart (billede) og Robin Westerlund har tilsammen skabt Fejan Outdoor som på tredje år inviterer gæster på glamping og i år er de gået sammen med Scandinavian Detours og åbnet op for et samarbejde med overnatning og middag under åben himmel i luksus kanvastelte med senge og dyner af hotelstandard.

Fejan_Outdoor_6I hver af de hyggeligt indrettet telte står også en brændeovn som i tilfælde af en kølig aften kan skabe varme og en hyggelig stemning i teltet.

Fejan_Outdoor_4Scandinavian Detours har i år allieret sig med den danske stjernekok Mikkel Karstad med flere europæiske toprestauranter på CV’et, heriblandt Gordon Ramsey’s Egg Aubergine i London, som kommer til at stå for måltidet primært bestående af ingredienser som man kan finde i umiddelbar nærhed og som tilberedes over åben ild. Herudover vil bartenderen Mate Csatlos byde på drinks baseret på Talisker-whisky’en som passer til retterne som bliver serveret.

Fejan_Outdoor_9Efter en dejlig ugeneret nattesøvn (der er omkring 40-50 meter mellem hver af kanvasteltene) vil der blive serveret morgenmad – Hvorefter der står vandretur på programmet. Afhængigt af det svenske vejr, vil der blive udvalgt en ø som vil passe perfekt til jeres vandretur, hvor David Kvart selv vil stå for at guide jer rundt i den skønne men også rå natur.

Fejan_Outdoor_10Dette, kunne som sagt være et forslag til jeres første pakkeløsning på en glamping-overnatning. Her skal du ikke tænke på at stå for madlavningen i de 24 timer som man befinder sig på Fejan. Bemærk at Scandinavian Detours tilbud, kun sælges i et begrænset antal og kun i 4 dage i løbet af sommeren. Nemlig den 15. & 16. juni samt 3. & 4. august for en pris af kr. 2.569,- for 2 personer (min. 20 år). Følg linket, hvis du vil benyttet dig af tilbuddet HER!

Fejan_Outdoor_3Men fortvivl ej, hvis du ikke kan tage af sted en af disse 4 dage – Fejan Outdoor har åbent hele sommeren i perioden 12. maj til 23. september. Her kan du vælge forskellige løsninger for din overnatning. En, hvor du tilkøber middag og morgenmad og en, hvis du selv vil stå for din egen forplejning under opholdet. Priserne starter ved 2.050,- danske kroner (afhængig af den svenske kurs). Se mere HER!

Se flere billeder fra mit på den smukke svenske ø Fejan herunder

Fejan_Outdoor_12Fejan_Outdoor_13Fejan_Outdoor_14Fejan_Outdoor_15Fejan_Outdoor_16Fejan_Outdoor_17Fejan_Outdoor_31Fejan_Outdoor_32Fejan_Outdoor_33Fejan_Outdoor_18Fejan_Outdoor_19Fejan_Outdoor_20Fejan_Outdoor_21Fejan_Outdoor_22Fejan_Outdoor_23Fejan_Outdoor_24Fejan_Outdoor_25Fejan_Outdoor_26Fejan_Outdoor_27Fejan_Outdoor_28Fejan_Outdoor_29Fejan_Outdoor_30

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *