Glamping – Middag under åben himmel v/Mikkel Karstad


Sponsoreret indlæg

Fejan_mikkel_karstad

Stjernekok Mikkel Karstad‘s gourmetmenu lavet over åben ild på den lille svenske ø Fejan i forbindelse med Talisker og Scandinavnian Detours besøg hos Fejan Outdoor.

Fejan_mate_csatlosSamt de drinks som bartender Mate Csatlos serverede sammen med den lækre mad – Se indlægget Glamping – Den nye luksuscamping

Forret 1

Fejan_aertepureÆrterpuré med salat af broccoli, bronzefennikel og parmesan

broccoli2Broccoli stegt med hvidløg, saltede umodne blommer og tykmælk

Forret 2

pancakes_1Pandekager med vilde urter fra Fejan, saltet torsk og syltet rødløg

Drinks til Forret 1 & 2:

Fejan_serenitySerenity

DET SKAL DU BRUGE
30 ml Talisker Skye
10 ml Sherry Fino
15 ml blommevin
10 ml kamillesirup
10 ml frisk grapefrugtsaft

SÅDAN GØR DU
1.Hæld alle ingredienserne i en shaker, og ryst kraftigt i cirka10 sekunder. Si/strain det herefter i et cocktailglas, som du har nedkølet på forhånd.
2. Til sidst pynter du med kamilleblomster.

Hovedret

Fejan_muslingerDampede muslinger med Talisker, øl æble og fennikel

Fejan_knoldselleriKnoldselleri bagt i et bål med brunt smør, hyldeblomst, boghvede og vilde urter fra Fejan

Drinks til Hovedret:

maltedappleMalted Apple

DET SKAL DU BRUGE
30 ml Talisker 10
15 ml karamelmelasse
10 ml eddike af mørk ale
100 ml frisk æble/rabarber-juice

SÅDAN GØR DU
1.Hæld alle ingredienserne sammen i en shaker, og ryst hårdt i cirka 10 sekunder sammen med is. Hæld alt indholdet af shakeren i et highball-glas.
2. Pynt med æblechips og vilde urter.

Dessert

Fejan_rhubarbRabarber med hvid chokolade, gran og Talisker

Fejan_Outdoor_38Fejan_Outdoor_26Kaffe med blåbær og honningkiks

Drinks til Dessert:

birchbarkBirch bark

DET SKAL DU BRUGE
25 ml Talisker 10
15 ml hyldeblomstsaft
2 spsk pæremarmelade
10 ml birketræsaft
15 ml hvid Mozartchokolade

SÅDAN GØR DU
1.Hæld alle ingredienserne i en shaker, og ryst det kraftigt i cirka 10 sekunder. Si din cocktail over i en afkølet hvidvinsglas med en double-strainer.
2. Pynt til sidst med lidt solbær på toppen.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.