Formel 1 konkurrence – Aserbajdsjan 2018 97


Kevin Magnussen polo 2018_Så er det atter Formel 1-weekend – Sæsonens fjerde løb skal køres på Baku City Circuit i hovedstaden Baku i Aserbajdsjan. Altså et regulært gadeløb på 6 kilometer. Banen blev taget i brug første gang i 2016 og Kevin Magnussen fik en flot 7. plads ved sidste års løb.


Konkurrencen er slut – En havde gættet Kevins slutplacering, tillykke til Helle Bjerre Sørensen som nu kan se frem til at få en ny polo med posten. 


Velkommen til weekendens Formel 1 konkurrence.

Kevin har på baggrund af årets 3 første løb, givet os forhåbninger om endnu et topresultat, og han fortsætter med at ligge i den bedre halvdel af feltet ved senest træning – Så mon ikke vi kan forvente flere point på kontoen denne weekend, og forhåbentlig får Grosjean også snart sat point ind 😊


Har du fået lyst til at rejse en tur væk fra blæsevejret i Danmark, så klik ind HER! for at komme billigt afsted til sol og varme


Så hvis du gerne vi vinde den nye polo, er det eneste Du skal gøre for at deltage:

¤ Gæt Kevin’s slutplacering i løbet på søndag

OBS !

¤ Gætter du begge Haas-kørernes placering, så venter en ekstra overraskelse til den heldige

Husk jeg skal have dit gæt i kommentarfeltet under indlægget inden løbet starter søndag kl 14.10.

Kevin Magnussen 2018 polo_2Jeg sætter 1 polo i størrelse Large sponsoreret af Grand Prix Tours på højkant. Skulle der være flere som har gættet rigtig, trækker jeg lod umiddelbart efter løbet blandt de dygtige.

Held og lykke til jer alle

//Henrik


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

97 thoughts on “Formel 1 konkurrence – Aserbajdsjan 2018