Fra skrot til flot – Morris Eight årgang 1935


Morris Eight_14 års ventetid og hårdt arbejde kulminerede her til aften. Ukendelig og ubrugelig fundet parkeret i en hæk i Tårnby og nu 4 år senere på denne råkolde tirsdag aften på Toldboden i København på sin “jomfru-tur” siden det hårde arbejde begyndte for at få den ud og køre.

Morris Eight_2For dem som ikke aner, hvilken bilen vi her har med at gøre. Så kan jeg oplyse, at bilen er en 83-årige engelsk dame (mange af dem blev også bygget i Australien, men jeg gætter på, at denne model er fra Europa) – En Morris Eight Roadster årgang 1935 ombygget af ejeren efter datidens håndværk. Med den originale 0.9 liters motor og omtrendt 25 hestekræfter, som er mindre end nutidens plæneklippere 😊

Morris Eight_3Denne aften blev startskuddet til en sæson, hvor bilen skulle køres til, have nummerplader på og for dem som er nysgerrige, vil den kunne opleves ved de kommende tirsdage i forbindelse med Toldboden Copenhagen Classic, hvor bilejere viser deres 4-hjulet frem for alle os bilentusiaster.

Morris Eight_4Men man må håbe på, at de kommende tirsdage ved havnen, har lidt varmere temperaturer, for det kan være meget svært at holde varmen i den åbne roadster.

Lidt flere billeder af den skønne dame herunder

Morris Eight_5Morris Eight_6Morris Eight_7

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *