Pagani Huayra BC Macchina Volante kommer til Geneva Motor Show 1


Pagani Huayra BC Macchina Volante_1Kris Singh, kendt som (@Lamborghininiks) er bosat Florida har en af verdens mest imponerende bilsamlinger i verden. I denne samling findes også denne hypercar, en Pagani Huayra BC Macchina Volante. Tilbage i slutning af juli 2017 fik Singh sin Pagani leveret, men han havde den kun i nogle uger inden han besluttede at den skulle en tur tilbage til Italien for at få monteret den nuværende hækvinge – en historie som man har kunnet følge på Singhs Instagram-konto.

Pagani Huayra BC Macchina Volante_2Nu er det kommet frem at Singh’s “One of One” Pagani udstilles ved Geneva Motor Show 2018, altså om en lille uges tid. Inden Pagani’en bliver sendt til Genève, har den været igennem testkørsler i Italien, hvor den er blevet fotograferet af @denismphoto.

Pagani Huayra BC Macchina Volante_3Navnet som Horacio Pagani har givet bilen kommer fra sin største inspirationskilde Leonardo da Vinci. Oversætter man “Macchina Volante” fra italiensk betyder det flyvemaskine. For dem som fulgte med i historietimerne i skolen, kan så også huske, at Leonardo da Vinci som levede tilbage i 1500-tallet opfandt datidens berømte flyvemaskiner som har dannet inspiration til flyvemaskinerne i mange år frem. Singh fortæller, at han valgte navnet Macchina Volante, fordi hans nye Huayra BC har flaps og en kæmpe vinge ligesom den originale flyvemaskine.

Se videoen nedenfor, om du kan se inspirationen.


Relateret indlæg om den første Pagani Huayra BC leveret i USA – Læs HER!


Pagani Huayra BC Macchina Volante_4Pagani Huayra BC Macchina Volante_5Pagani Huayra BC Macchina Volante_


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

One thought on “Pagani Huayra BC Macchina Volante kommer til Geneva Motor Show