Danish Motorsport Award 2018


DMA_1Så er man lige kommet med til Dansk Motorspor Award for første gang, med rød løber og hele postyret. En fest som Dansk Automobil Sports Unions (DASU) afholder hvert år, for at ære eliten eller rettere toppen af dansk motorsport som har gjort noget særligt for motorsporten i 2017 og som man venter kan være fremtiden indenfor motorsporten i Danmark som i udlandet.

DMA_2Med Peter Palshøj og Nicolas Kiesa som værter. To personligheder, vi kender så godt fra alle weekenderne på TV3, når Formel 1 vises på skærmen, slog tonen an med deres afslappet tilgang til den mandsdomineret sportsverden, hvilket gjorde denne fredag til en rigtig fed aften (Iøvrigt selvsamme Kiesa som indtil dags dato, har givet mig den største motoroplevelse – Den kan du se HER!)

DMA_5I en proppet Docken i Nordhavnen med 810 spisende gæster kunne showet begynde med brag af show med TV3’s snurrende i baggrunden. Lidt grænseoverskridende, for hvornår kunne man forvente at blive fanget på live TV i en eller anden kikset situation (har ikke hørt fra nogen endnu, så tror at jeg overlever – men vil holde øje med Natholdet den næste uges tid)

DMA_6(Foto: eb.dk) Aftens helt store triumfator, må siges at være 16-årig Christian Lundgaard (søn af den tidligere og mest succesfulde rallykører Henrik Lundgaard) og netop hjemvendt fra præsentationen af Renault’s Formel 1 team 2018 i Paris, hvor han spås store chancer for at blive endnu en dansker i Formel 1 – Unge Lundgaard løb med hele 4 priser – Deriblandt prisen som Årets Bilsportkører, Årets Profil så der er noget at leve op til i de kommende år.

DMA_4Det er og må være en familiesport, hvor lysten og drivkraften til at blive noget stort inden for motorsporten kommer ind med modermælken – Det var ikke kun Christian Lundgaard. Men også det største og varmeste danske motorsportsnavn pt må være Kevin Magnussen søn af Jan Magnussen som man næsten fristes til at kalde legende – Altså lige bortset fra at farmand stadig er stærkt kørende for sit Team Corvette som kører topplaceringer hjem i de store 24-timers løb og stadigvæk kan kører med om podieplaceringerne i de danske DTC-løb. Kevin som er optaget af vigtigere ting i øjeblikket, såsom forbedredelserne til årets Formel 1 sæson, kunne desværre ikke være tilstede, da han blev kåret som Årets Banekører.

DMA_3Inden aftenen blev sluppet løs til afterpartyet lukkede en kærkommen overraskelse showet af. Selveste Jokeren besteg scenen og fyrede den max af  med numrene “Hvor Du fra?” og “Spændt Op Til Lir” som fik det meste af salen til synge med.

Et fantastisk arrangement, hvor klappemuskler og håndfladerne blev sat på overarbejde – Tak til FDM, som gjorde min tilstedeværelse mulig. Da FDM og Danhostel, hvor min kære hustru arbejder, har et partnerskab og af lidt omveje sikrede mig en billet som bordherre med min bedre halvdel 🙂 – Se lidt stemningsbilleder nederst i indlægget.

Se udvalgte priser som blev uddelt ved Dansk Motorsport Award 2018

DMA_redultat

Stemningsbilleder fra Dansk Motorsport Award 2018 

DMA_7DMA_8DMA_9DMA_10DMA_11DMA_12DMA_13DMA_14

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *