Første Pagani Huayra BC leveret i USA


Pagani Huayra BC_2For nylig blev den første Pagani Huayra BC leveret til Pagani Miami, USA. Denne Huayra er ikke som nogen anden superbil, som Pagani tidligere har skabt. Faktisk har den italienske bilproducent kaldt denne model for deres mest teknologisk avanceret til dato.

Pagani Huayra BC_3Den nye superbil har en 6-liters twin-turbo V12 motor, som udelukkende er udviklet til Pagani af Mercedes-AMG. Denne kraftfulde motor giver føreren mulighed for at beherske de 790 hestekræfter på ethvert givet tidspunkt. Den er opgivet til en tophastighed på 370 km/t og den kan klare den 0-100 km/t på 3,4 sekunder.

Pagani Huayra BC_1Pagani Huayra BC er opkaldt efter Pagani-stifter Horacio Pagani’s nære ven Benny Caiola, som også var den første der købte en Pagani superbil. Desværre for Benny, kommer han aldrig til at opleve den smukke bil, idet han desværre døde tilbage i 2010 i en alder af 79 år.

Pagani Huayra BC_4For at kunne sende denne Huayra tværs over Atlanterhavet var den blevet placeret på en palle, i en kasse. Pakken fra Italien, blev taget imod af Brett David (administrerende direktør for Pagani Miami, Lamborghini Miami og Prestige Imports) samt fotograf Emil Garcia som sørgede for udpakning og fik den dyrebare forsendelse fragtet tilbage til forhandleren. Efter at have placeret den i showroomet hos Pagani Miami, sørgede forhandleren herefter for en fest for at fejre leveringen af bilen til den nye ejer.


(Reklame-link her)

Vil du også en tur til Miami, Køb dine billetter billigt HER!


Tilykke til den heldige amerikaner, som nu er den ene ud af 20 Pagani Huayra BC ejere som der i alt komme til at blive og tak til @emilgarciaphoto for de fantastiske billeder og video som findes i denne artikel.

Se flere billeder af den smukke Pagani herunder

Pagani Huayra BC_5Pagani Huayra BC_6Pagani Huayra BC_7Pagani Huayra BC_8Pagani Huayra BC_9Pagani Huayra BC_10Pagani Huayra BC_11

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *