Superbil til $1,6 mill med indbygget akvarium


Frangivento Charlotte Roadster_1Pausefiskene har ikke levet forgæves og er nu blevet en form for ekstra tilbehør, som du kan få installeret i din bil. Okay – måske ikke i lige din bil. Ved det eksklusive superbil show “Top Marques” i Monaco har man lige kunne løfte sløret for et af verdens dyreste akvarier indbygget i en superbil – En Frangivento Charlotte Roadster. (Foto lånt af: @giorgio_design)

Frangivento Charlotte Roadster_2Denne elektriske roadster er blevet designet af de to italienske superbildesignere Paolo Mancini og Giorgio Pirolo, og leveres med et komplet akvarium. “Akvariet er designet af Giorgio Pirolo og giver en uventet følelse af perspektiv, som skaber en følelse af dyb afslapning,” sagde en talsmand for Frangivento. “Fiskene Nemo og Dory svømmer omkring akvariet og i bunden er der en lille flaske med navnene på dem, som har deltaget i projektet.”

Frangivento Charlotte Roadster_3Så hvis du elsker fisk og ikke kan leve uden af have dem omkring dig, selv når du er på vejen, så må denne bil være noget for dig. Bilen er dog prissat til $ 1,6 mio., hvilket svarer til ca. 11 mio. DKK inden afgiften er betalt.

Kom tættere på akvariet i videoen

Noget for dig eller hva’ synes du om resten af superbilen? – Se flere billeder af denne specielle superbil herunder 🙂

Fortsat god dag

//Henrik

Frangivento Charlotte Roadster_4Frangivento Charlotte Roadster_5Frangivento Charlotte Roadster_7Frangivento Charlotte Roadster_8Frangivento Charlotte Roadster_9Frangivento Charlotte Roadster_10Frangivento Charlotte Roadster_11

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *