Floyd Mayweather sælger ud af sine Bugatti Veyrons


Mayweather Bugatti_1Den hårdtslående sværvægtsbokser Floyd Mayweather Jr. som har tjent styrtende på sin sport og ikke har været tilbageholdende med at bruge sine præmiepenge på biler, er i øjeblikket ved at rense ud i sin enorme garage.
Han har sat to af sine biler til salg, og ikke bare hvilken som helst, det er to af hans Bugatti Veyron begge roadsters som nu kan ses på “Luxury Auto Collection” (Fotoene fra: Luxury Auto Collection)

Mayweather Bugatti_2Og i det ene hjørne (for at blive i boksesportens sprog) står en Bugatti Veyron Grand Sport fra 2011 i mathvid og med røde carbon lister på ydersiden samt beklædt med rødt og hvidt læder indeni. Motoren er en 8-liters W16 med 1.000 hk og speedometeret viser at den kun har kørt 2700 km. Pris sat til $2,45 mill (ca. 17 millioner DKK)

Mayweather Bugatti_3Og i det andet ringhjørne ses Mayweather’s 2015 Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse – med samme aftagelige tag som den første, men med den mere potente motor fra Super Sport med omkring 1.200 hk. Denne model minder om den verdensberømte rekord udgave i mat sort og med orange lister “trim” både inde og ude. Den fire år yngre model har kun rundet 1.700 km, men til gengæld er prisen også en anelse højere, den lyder på $3,95 mill (ca. 27,5 million DKK)

Mayweather Bugatti_20Mayweather sælger ud for at gøre plads til (eller måske for at finansiere købet af) den Chiron han har bestilt. Men så igen, han er jo også kendt for at eje yderligere to Bugatti Veyrons (dem på billedet herover, lånt af: duPontRegistry.com), en Koenigsegg, en Ferrari Enzo samt en række andre eksotiske superbiler. Så hvem ved hvad kreditværdigheden er for en fyr med flere penge på bankbogen end nogle små lande.

Men uanset hvad. Hvis de sælges for udbudsprisen, så vil han have tjent lige så meget, som han betalte for dem, og stadigvæk ha masser tilovers til deres erstatning. Tjek flere billeder dem ud nedenfor, og se også Vitessen i videoen herover.

Mayweather Bugatti_4Mayweather Bugatti_5Mayweather Bugatti_6Mayweather Bugatti_7Mayweather Bugatti_8Mayweather Bugatti_9Mayweather Bugatti_10Mayweather Bugatti_11Mayweather Bugatti_12Mayweather Bugatti_13Mayweather Bugatti_14Mayweather Bugatti_15Mayweather Bugatti_16Mayweather Bugatti_17Mayweather Bugatti_18Mayweather Bugatti_19

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *