Norsk krydstogtskib har en Ferrari Go-Kart bane 2


NCL_1

For de fleste af os, kan ideen om et krydstogt forårsage angst, blot fordi at vores biler ikke kan komme med os. Men det nyeste havuhyre fra “Norweigan Cruise Lines” er den første til også at have en attraktion indenfor bilindustrien. Med et samarbejde med Scuderia Ferrari, vil skibet “Norweigan Joy” have en F1-inspireret go-kartbane 20 etager over vandlinjen. (Fotoene er fra Kallis Shipworld videoen)

NCL_3De velhavende passagerer på “The Haven” og “Concierge” dækket vil kunne køre ganske gratis, da det nemlig er inkluderet i deres ophold, mens øvrige passagerer skal betale.

NCL_2Det seneste skib bygget hos Tysklands Meyer Werft, er denne lille pram på over 1/3 kilometer (1. 094 fod) med plads til 3.850 passagerer. Med en vægt på 168.800 bruttoton er skibet 3,6 gange større end Titanic som næsten ville være usynlig ved siden af.

NCL_4Man kunne have håbet på, at skibet ville ha’ haft base i Skandinavien, så man måske kunne have fået en rundvisning og prøvet Ferrari-banen, men “Norweigan Joy” er blev bygget til det kinesiske marked. Og skal sejle fra Shanghai og Beijing til stor glæde for Kinas hurtigt voksende middelklasse. Sejlhastigheden vil være på 22 knob takket være de 102.900 hestekræfter som skibet er udstyret med. Heldigvis er NCL allerede begyndte at planlægge søsterskibet.


Gæt Kevin Magnussen’s slutplacering i Rusland og vind en polo – Deltag HER!


(Reklame-link her)

Planlæg din tur og køb dine billetter billigt HER!


Se lidt mere af krydstogtskibet i videoen


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 thoughts on “Norsk krydstogtskib har en Ferrari Go-Kart bane

 • henrik@amazingcars.dk Indlægsforfatter

  Hej Martin
  Dette skib var det altså lige i 24 timer 🙂
  Godt der er nogen som var vågen – Skibet er “kun” 1.094 fod, så det snød mig
  Tak for oplysningen
  God weekend 🙂