Dining Week 2018 er skudt i gang


Dining Week 2018_1Familen Hansen har igen i år valgt den lette løsningen i vinterferien – altså hvad angår madlavningen. For den sørger Dining Week nemlig for her i uge 7 og det har de klaret med stor succes, den ene uge om året siden 2011. Det er nemlig muligt at hoppe over, hvor gærdet er lavest og bestille bord på en af de over 200 restauranter som har meldt sig på listen. Listen over steder, hvor vi alle har mulighed for at få en 3-retters menu for kun 215 kroner pr person + kr 25 i gebyr (I prisen inkluderes 1 fl. 750 ml Pellegrino pr. 2 personer)

Se her, hvilke restauranter som stadigvæk har ledige pladser HER!

Cocktail Week_2I år kunne man peppe oplevelsen yderligere op med en mer-oplevelse på 37 barer, som tilbyder Cocktail Week. Læs mere om Cocktail Week og lad dig friste af muligheden for at gå direkte i baren HER!

Dining Week 2018 - Nose2tail_9Mandag var vores første tur ude, selv om at man allerede kunne ha’ tyvstartet igår søndag. Det blev “NOSE2TAIL” som ligger i den populære bydel på Vesterbro – Kødbyen, som fik æren af at indlede vores Dining Week 2018. Og du kan læse om besøget HER!

Dining Week 2018 - Oysters&grill_8Så blev det torsdag og vores tur nummer 2 ude og spise – Denne gang besøgte vi Oysters & Grill der er en del af restaurantkæden Cofoco og ligger på Nørrebro – Du kan læse mere om vort besøg HER!

Dining Week 2018 - Loft_3Fredagen gik til indkøbscentret Field’s på Amager og her skulle LOFT Gastrogrill leve op til et tidligere besøg. I kan læse om vores besøg HER!

Dining Week 2018 - Guru_6Lørdag og næstsidste tur ude på Dining Week, gik til GURU på Vesterbro – Et sted vi har besøgt et par gange før. Så vi er spændt på om vi bliver overrasket. Læs mere om vort besøg HER!

Dining Week 2018 - Sticks’n’Sushi_1Søndag og denne uges aller sidste tur bag den gode side af spisebordet. Dining Week 2018 slutter af med det japanske køkken som vært hos Sticks’n’Sushi i Valby. Læs mere om vores besøg HER!

Så gik denne uge og vi er hjemme igen – Nu skal vi atter finde køkkengrejet frem og til at kokkerere igen. Men det var skønt så længe det varede. Tak til Dining Week 2018 for at give os denne fantastiske uge 7.

Vi ses i uge 7 2019 👍

//Henrik

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *