Cocktail Week – Årgang 0


Cocktail Week_2Uge 7 nærmere sig og dem som har fulgt med siden den spæde start tilbage i 2011,
ved at vinterferien i uge 7 burde omdøbes til “Spise ude Ugen” eller det mere iørefaldende navn “Dining Week”

Dining Week har vokset sig til en størrelse, hvor de fleste danskere kender til konceptet med en 3-rettersmenu for et beløb af kun kr 240,- incl. billetgebyr. (Læs, hvor vi skal spise henne i år🙂 ) – Derfor har teamet bag Dining Week, nu syntes at danskerne var klar til en næste level.

Cocktail Week_9Vi danskere elsker at gå i byen for at blive forkælet og nyde godt af den lækre danske gastronomi som har opnået stor international anerkendelse – Nu kommer level 2, “Cocktail Week” som i år bliver en del af Dining Week enten som en forfriskning før eller efter middagen. Prisen bliver 110 kroner incl. gebyret pr person og for dette får man 2 forskellige drinks bestående af en festivalcocktail og en signaturcocktail. Så er det ikke maden men udelukkende cocktails som man er interesseret i, kan man vælge kun at bestille cocktail-billetter.

Cocktail Week_4 Jeg var inviteret til lancering af Københavns nye Cocktail Week hos Lidkoeb på Vesterbrogade – For i det første år, har man valgt at indsnævre eventet til kun at omfatte København samt på restauranter som ligeledes er med i Dining Week – Planen er dog, at hvis vi danskere tager godt imod Cocktail Week, så skulle 2019 byde på sin helt egen festival-uge, som man kender fra andre storbyer såsom New York og London.

Cocktail Week_5Jeg og de øvrige inviterede fik en forsmag på, hvad der kunne blive serveret for det beskedne beløb. Alle de deltagende barer, skal servere en festivalcocktail som er sponsoreret af Fentimans og Diageo – Det skal være enten en Tanqueray 10 Gin og Fentimans Connoisseurs Tonic Water, som jeg personligt er stor fan af eller en Zacapa rom og Fentimans Ginger Beer. Den anden og sidste cocktail er en signaturcocktail, som hver enkelt bar selv må vælge.

Cocktail Week_3Hos Lidkoeb havde man valgt en cocktail med det lidt faretruende navn “Hugorm” – Gudskelov slap jeg levende fra indtagelsen af den velsmagende og friske cocktail bestående af kamille infunderet Bulleit Bourbon, Henri Bourdain pastis, frisk citronsaft, gomme sirup og æggehvide.

cocktail Week_8Foruden Lidkoeb har 36 andre barer tilmeldt sig Cocktail Week årgang 0, heriblandt Ruby, Mash, Oak Room og mange flere – Se hvilke barer som er med i uge 7 – HER!
At cocktail og drinks har får bedre fat i danskernes interesse, skyldes sikkert at de danske bartendere bliver bedre og bedre og så sent som i august måned, kunne københavneren Mate Csatlos sikre Danmark en flot anden plads ved verdens største cocktailkonkurrence, World Class i Mexico City.

Cocktail Week_1Men jeg synes, at i skal lade køkken og sofaen få en aften fri og tag ud og nyd en aften med en som i synes fortjener at blive forkælet. (Klik på billedet herover 👆 – Og du er på vej i byen)

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *