Afsløring – Rolls-Royce SUV opkaldt efter diamant


Rolls-Royce Cullinan_1Vi har måttet vente i omkring tre år på at se den nye Rolls-Royce SUV siden den blev annonceret. Den engelske bilproducent løftede dengang sløret en anelse om, at deres kommende bil ville være en luksus og højbenet SUV. Nu har Rolls-Royce bekræftet, at deres banebrydende SUV får navnet Cullinan. (Foto: dupontregistry.com)

Rolls-Royce Cullinan_2Hvorfor Cullinan? – Navnet stammer fra Cullinan Diamond, som er den største uslebne diamant, der nogensinde er fundet. Det afslører Torsten Müller-Ötvös som er administrerende direktør hos Rolls-Royce.

Spionvideo af den uslebne diamant 👇

Den kommende Rolls-Royce Cullinan bliver nummer 2 køretøj i deres line-up som kommer til at anvende en aluminiumsramme

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *