Dining Week 2018 – Sticks’n’Sushi Valby


Dining Week 2018 - Sticks’n’Sushi_1Som rosinen i pølseenden som man siger, sluttede vores Dining Week 2018 af søndag med et besøg hos Sticks’n’Sushi i Valby. Et besøg med japansk islæt og god betjening.

Her kan i se menuen hos Sticks’n’Sushi Valby

Dining Week 2018 - Sticks’n’Sushi_menu

Dining Week 2018 - Sticks’n’Sushi_2Dining Week 2018 - Sticks’n’Sushi_3Forretten bestod en spicy misosuppe som jeg synes er lidt vandet og er derfor ikke min store xxxx, 2 stk lækre krabbe croquetter liggende på wasabi dressing  og en gang spicy edamame bønner.

Dining Week 2018 - Sticks’n’Sushi_4Hovedretten som kommer i 2 hold og det er fordi at  man ikke har nogen dessert på menuen (men så let snyder de os ikke 🙂 ) Det første del af hovedretten var det kolde “NIGIRI” som bestod af en reje-, en avocado- og en Tofu med ørredrogn samt 2×4 stk forskellige MAKI med bl.a  laks, tun og reje, Lækkert visuelt og velsmagende som forventet.

Dining Week 2018 - Sticks’n’Sushi_5Anden del af hovedretten var STICKS – Asparges med bacon, kylling m/chilidip og ris – Her må jeg desværre kaste lidt malurt i bægeret. Asparges/bacon var desværre så smagsløs, at man skulle tro at de havde hevet baconsmagen ud af baconen, så det kun var den sprøde asparges som kunne smages. Men intet ondt sagt om det lækre kylllingespyd. Vi havde valgt at supplere Sticksene med et par kyllingeboller.

Dining Week 2018 - Sticks’n’Sushi_6Dining Week 2018 - Sticks’n’Sushi_7Desserten som vi altså ikke ville snydes for, fordi vi kender kvaliteten hos Sticks’n’Sushi, måtte vi så tilkøbe – Jeg valgte en creme brulé, mens min kære hustru valgte en hvid chokolademousse, en vanilje is serveret i en iskold porcelænsskål samt en lækker chokoladekage sagde hun. Det hele toppet med en super lækker cafe latte.

Dining Week 2018 - Sticks’n’Sushi_8Så gik turen hjem igen med en skøn uge 7 i bagagen. Nu skal vi atter finde køkkengrejet frem og til at kokkerere igen. Men det var skønt så længe det varede. 😊

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *