Dining Week 2018 – NOSE2TAIL Meatpacker


Dining Week 2018 - Nose2tail_1Mandag aften, indledte familien Hansen Dining Week 2018 i det populære kvarter kaldet “Kødbyen”.  I et hjørne inde i selv Kødbyen, fandt vi frem til restauranten. Vi undrede os godt nok lidt over den manglende hyggebelysning fra selve restauranten, da vi ankom – Men bag indgangsdøren kom forklaringen. NOSE2TAIL ligger i kælderen.

Dining Week 2018 - Nose2tail_2Det lyder dystert, men dette stedet emmer at rå-hygge og hvis man manglede vinduer at kigge ud af, så var der tænkt konstruktivt med en rumdeler af vinduespartier 🙂

I løbet af ganske kort tid efter vores ankomst, var alle pladser fyldt op i lokalet og det summede af liv. Med et passende antal tjener under hele aftenen, sørgede de samtidig for at hele seancen forløb fantastisk.

Her kan i se menuen hos NOSE2TAIL Meatpacker

Dining Week 2018 - Nose2tail_menu

Herunder en beskrivelse og stemningsbilleder fra mandagens besøg hos NOSE2TAIL Meatpacker

Dining Week 2018 - Nose2tail_8NOSE2TAIL er ikke med i Cocktail Week, men var leveringsdygtig med en skøn Gin & Tonic som jeg valgte istedet for et tradionelt glas rødvin. Både rødvin og Gin & Tonic kunne tilkøbes for den nette sum af 50 kroner.

Dining Week 2018 - Nose2tail_3

Til forret fik vi “NOSE2TAIL Brættet” som bestod af okse-, chili- og peperpølse samt af spegeskinke og leverpostej – syltede agurk, sennep og græsk yoghurt. Det smagte delikat og godt 👍

Dining Week 2018 - Nose2tail_4Dining Week 2018 - Nose2tail_5

Hovedretten var en saftig oksetyksteg serveret med hjemmelavet fritter, grønt og meget lækker og velsmagende sauce bearnaise. Hvis i ikke er til rødt kød, så sig det til tjernerne inden serveringen, Så er de meget imødekommende og hjælpe jer til at i får kødet tilberedt efter ønske.

Dining Week 2018 - Nose2tail_6Dining Week 2018 - Nose2tail_7

Som afslutningen på en lækker 3-retters menu fik vi denne æbletrifli med crumble og vaniljecreme.

Dining Week 2018 - Nose2tail_9

Indgangen til NOSE2TAIL i Kødbyen, den mangler lidt hygge – Men det var vist også det eneste negative som jeg kunne finde på at skrive 👍


Hvis du booker bord hos Early Bird til en restaurant samme aften, kan du spare du 33% (ikke en del af Dining Week) – Se om der er et ledig bord i nærheden af dig HER!


 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *