Tilmeld dig WineFamly og Vind præmier for 4000 kroner 25


Sponsoreret af WineFamly

WineFamly_1Jeg elsker gode vine og synes det er fedt at min vinreol bugner med de bedste kvalitets vine – Derfor har jeg nu meldt mig ind i WineFamly. For nu kan jeg nemlig slippe for at slæbe mine favorit vine hjem fra indkøbsturen og i stedet få dem leveret direkte til døren. WineFamly som er Danmarks nye vinklub og grundlagt i 2016, giver mig nemlig mulighed for at vælge mellem et væld af gode vine fra hele verden og til priser, hvor jeg kan spare helt op til 70% i webshoppen.

winefamly_3Når du også er blevet en del af WineFamly’en og har fået del i de mange gode tilbud, så tilbyder jeg lige nu en rabatkode på 100 kr ved at følge linket HER! Husk at du skal taste rabatkoden: ”amazingcars” 👍👍

WineFamly_6Hos WineFamly betaler jeg kun for vinbondens pris, import og afgifter samt levering hjem til mig. Derfor er det eneste som kræves for at få del i alle de gode tilbud, et medlemskab. Med et medlemskab som faktisk kun koster 75,- pr/mdr i hånden får jeg nu en masse gode fordele, vigtigst af alt, er nok at jeg spare mellem 30-70% på de mere end 600 kvalitets vine, spiritus, champagne samt de lækre specialiteter som tilbydes i deres webshop. Men gratis levering til hoveddøren med GLS pakkeshop, levering fra dag til dag bør skam også nævnes.
WineFamly tilbyder endvidere på invitationer til medlemsarrangementer med mad og vin i centrum samt vininspiration og opskrifter med vinforslag fra tv-kokken Thomas Herman.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MEN nu vil jeg lige introducere jer for den fedeste KONKURRENCE – Hvor du kan VINDE præmier fra WineFamly’s sortiment til en værdi på op til 4000 kroner – Er du også en af dem som overvejer at blive medlem af WineFamly. Så spids lige ørerne her. Hvis du nu vandt præmien, hvad ville du så vælge, skriv i kommentarfeltet herunder, hvilken af de 3 præmier som du kunne tænke dig. (klik på billederne for at se flere oplysninger)

Husk også lige at “Følg Blog” min blog, hvis du ikke gør det i forvejen✔️

Vinderen bliver udtrukket torsdag den 19. oktober 2017 og får direkte besked

  1. 300 cl. fl. Moët & Chandon til en værdi af kr. 3.995,-
  2. To fl. Quintarelli, Amarone Classico 2007 med en værdi på kr. 1.950, pr flaske
  3. 12 fl. Az. Agr. Giribaldi Barolo Ravera 2012 værdi kr. 325,- pr. flaske

moetbaroloamarone

 

winefamly_2WineFamly forretningen er gået hen og blevet en kæmpe succes, dette er sikkert også en af grundene til at WineFamly i år vandt guldprisen som Danmarks bedste E-handelsvirksomhed. En ære som gjorde, at de i juni skulle forsvarer de danske farver ved uddelingen af de europæiske E-handelspriser i Barcelona, hvor de i øvrigt hev en flot 4. plads hjem.

Jeg håber også, at du får lige så stor glæde ved at være en del af den nye familie 🙂WineFamly_5


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

25 thoughts on “Tilmeld dig WineFamly og Vind præmier for 4000 kroner