VIND 2 billetter til Italian Dining Week – Parc Fermé 40


Italian Dining Week 2017_5Omgivelserne er de samme, men i uge 42 har man ryddet lidt af pladsen i den velkendte garage med de mange superbiler hos Parc Fermé (en del af Sports Car Rental, hvor jeg er instruktør). Dette er gjort for at gøre plads til at servere en lækker 4-retters menu for gæsterne.

Anledningen er, at Italian Dining Week 2017 begynder og adskillige restauranter rundt om i landet byder indenfor. Temaet, er som navnet indikerer, det italienske køkken, fordi det jo er danskernes fortrukne.

Italian Dining Week 2017_1Lokationen Parc Fermé er ideel som kulisse med et par italienske superbiler centralt placeret. De smukke biler kommer helt sikkert til at distrahere de mandlige gæster mellem de 4 lækre retter som bliver serveret. Men når de smukke velsmagende anretninger først er på bordet, vil det overtage styringen og fokus flyttes helt naturligt væk fra Lamborghini’en og Ferrari’en – for en kort bemærkning.

Italian Dining Week 2017_6Jeg var inviteret af Italian Dining Week torsdag aften for at prøvesmage menuen hos netop Parc Fermé. Det var en skøn sammensat menu som smagte fantastik (se billeder længere nede i indlægget).  Menuerne inkluderer en flaske San Pellegrino, men de fleste restauranter tilbyder også en vinmenu til overkommelige priser, hvis man har lyst til dette. Prisen i hele uge 42 er 225 kr + billetgebyr per person. Kan købes ved at følge linket HER!


Konkurrencen er slut – Tillykke til vinderen som blev Gustav Nielsen

KONKURRENCE: Vind 2 billetter til Italian Dining Week 2017 (værdi 500 kroner)

SVAR på spørgsmålet i kommentarfeltet, hvilket postnummer har Parc Fermé ? (følg link for at finde svaret)

JEG udtrækker én vinder blandt alle jer, som har svaret korrekt på spørgsmålet inden mandag den 16. oktober kl. 12.


Herunder kan du se, hvad menuen bød på hos Parc Fermé og som du også kan blive den heldige vinder af

4-retters menuen hos Parc Fermé bestod først af ANTIPASTI, som Italian Dining Week i år havde lagt vægt på, at man skulle dele ved bordet.
Italienske Skinker og Pølser – Pecorino – Grissini – Artiskok pesto – Oliven – Grillede AuberginerItalian Dining Week 2017_2Italian Dining Week 2017_3

Herefter fulgte PRIMO, Vitello Tonnato som er kalv og tunsauce med sprøde kapers og krydderurter der serveres med hjemmebagt focaccia og italiensk oliven olie.Italian Dining Week 2017_4

Tredje ret, her kaldet SECONDO, består af Kylling á la Saltimbocca med parmaskinke og salvie, stegte gnocchi og cremet Karl Johan – trøffel sauce.Italian Dining Week 2017_7Italian Dining Week 2017_8

Finalen og sidste ret er DOLCE, Panna Cotta med vanilje og brombær samt chokolade crumble.Italian Dining Week 2017_9

 

 


40 thoughts on “VIND 2 billetter til Italian Dining Week – Parc Fermé

Lukket for kommentarer.