Til forpremiere på The Snowman


snowman_1Jeg havde fornøjelsen i går at ha’ fået en invitation til forpremiere på den britiske film The Snowman, som er baseret på romanen Snemanden af Jo Nesbø. Filmen foregår om vinteren i og omkring Oslo, Bergen og Telemarken med den barske, men også smukke natur som kulisse.

Filmen som jeg allermest vil betegne som en thriller, byder på et lille men kærkomment gensyn med Val Kilmer som spiller den fordrukne og næsten ugenkendelig politiinspektør Gert Rafto i en mindre rolle. Der er også et par større navne som i sikkert vil nikke genkendende til. Hovedrolle er besat af Michael Fassbender (bla. kendt som Magneto i superheltefilmen X-Men) og J.K. Simmons (bedst kendt for sin rolle som J. Jonah Jameson i Spider-manfilmene) samt Toby Jones har også et par roller i filmen der faktisk også har haft en hjælpende hånd fra Martin Scorsese.

Handlingen, vil jeg ikke løfte sløret alt for meget for, men jeg sad fastnaglet gennem de 2 timer og 5 minutter som filmen varer i de behagelig i lånestole i BIG BIO under hele filmen og følte mig rigtig godt underholdt. Men jeg kan da godt sige, at et par små chok samt lidt blod hist og pist slipper i altså ikke for i filmen.

Men jeg synes, hvis jeg skal blive i anmelder rollen, at jeg vil give den ⭐️⭐️⭐️⭐️ ud af 5 mulige 👍

Jeg synes i skal gå i biografen og se den. Er du i tvivl – Så få en smagsprøve i traileren herunder


Hvis du hellere vil læse bogen, så kan du med fordel købe den hos Saxo.com HER!

Eller forær biografbilletter til en kær ven – KØB dem HER!


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *