Trump’s nye limousine afsløret 5


Trump limo_1Med en ny præsident i byen, så siger traditionen også, at han eller hun skal have en ny limousine at transporteres rundt i. (Foto: Motorauthority.com)

Prototypen herover er ikke Cadillac’s nye flagskib, men faktisk den næste limousine til præsidenten i USA. Ja, du ser faktisk her Donald Trump nye limousine.

Trump Limo_3Dette køretøj skal erstatte den nuværende præsident-limo, som blev introduceret i starten af præsident Barack Obamas første valgperiode i 2009. Alle de tidligere modeller bliver typisk ødelagt, for at beskytte hemmelighederne for konstruktionen samt at afprøve deres beskyttelse ved et eventuelt angreb på bilen.

Den nye limousine har været under vejs siden 2013, hvor kontrakterne for fremstillingen blev tildelt General Motors. De kunne dog ikke leveres ved Trump’s indvielse i januar, da der stadig var ting som ikke var færdig udviklet på bilen.

Trump Limo_4GM skal levere en håndfuld af disse køretøjer til regeringen. Mindst to af dem anvendes typisk til præsidentens kortege for at gøre det mere vanskeligt at vide, i hvilken præsidenten sidder.

Trump Limo_7Selvom bilen er formet som en sedan, er det typisk bygget på en platform fra en lastbil. Alt er herefter blevet forstærket, fra taget ned til slidbanen på dækkene. Af sikkerhedsmæssige årsager er det umuligt at vide de helt specifikke sikkerhedsændringer som der er foretaget på den nye model, men fra tidligere modeller kender man dog enkelte tiltag. Trump Limo_6Den specialbyggede Cadillac-limousine er fremstillet af forskellige materialer såsom hærdet stål, forstærket aluminium, titanium og keramiske materialer for at kunne modstå projektiler fra op til tunge maskingeværer at bryde igennem bilen. Vinduerne er op til 11 cm i tykkelse og kan modstå flammekastere samt håndgranater. Vitale elementer som motoren og brændstofsystemet er beskyttet og der er helt sikkert også installeret et brandslukningssystem. Der bør også være en ilt-system i tilfælde af et gas angreb og i den forrige bil havde man også gemt noget af præsidentens eget blod i tilfælde af en medicinsk nødsituation. Man vurdere  fra tidligere modeller at limousinen kommer til at veje omkring 5 tons samt at motoren er en V8 med  over 500 hk.

Trump Limo_2Den nye limo vil kunne opleves lidt senere på året. Men det er ikke kun Trump som kan se frem til ny limo, også hans russiske kollega Vladimir Putin vil i den nærmeste fremtid modtage sit nye eksemplar. Prototypen med kodenavn Project Kortezh er ligeledes blevet spottet fornylig


Book din næste rejse til USA via linket HER!


 


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 thoughts on “Trump’s nye limousine afsløret

  • Kasi Barad

    Wow, awesome blog format! How lengthy have you ever been blogging for? you made blogging glance easy. The entire look of your web site is great, let alone the content!

  • Hui Harbottle

    Pretty section of content. I just stumbled upon your website and in accession capital to assert that I get in fact enjoyed account your blog posts. Any way I will be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently fast.

  • Jewell Mikelson

    The other day, while I was at work, my sister stole my apple ipad and tested to see if it can survive a thirty foot drop, just so she can be a youtube sensation. My iPad is now destroyed and she has 83 views. I know this is totally off topic but I had to share it with someone!