Madanmeldelse af MÄT


Madanmeld - Mät_1Et besøg på den nyåbnet restaurant MÄT Copenhagen på Nytorv 5 med det gode koncept, spis alle de retter du kan inden for 2 timer for 175 kr samt drikkemenu for 75 kr lyder som en fantastisk god deal.
Restauranten som åbnede for 2 uger siden, har da også allerede høstet et par gode ord med fra AOK. Men jeg er af den holdning, at når man blot en uge efter den flotte spalteplads hos AOK, så burde niveauet være væsentlig højere. – Det vender jeg lige tilbage til.

Madanmeld Mät_2Vi havde selv læst om stedet og tog uanmeldt på besøg hos MÄT. Med lidt hiv og sving lykkedes det at få et bord. Bare vi var færdig 19:30 til de næste kunder (hvilket ville sige, at de 2 timer, var rundet ned til 5 kvarter) vi accepterede selvfølgelig tilbudet med ordene, “bare i kan følge med i køkkenet”
Konceptet er jo ad libitum, men MÄT anbefaler man højst bestiller 5 retter, for at mindske madspild – men spiser man op, kan man fortsat bestille yderligere retter i tidsrummet. Skulle man evt ikke kunne spise op, pålægges en “bøde” på 15 kr pr ret. Drikkemenuen giver en mulighed for at vælge vin, øl, sodavand samt juice og vand i de mængder man orker.

Madanmeld Mät_3Men som lovet lige tilbage til maden og oplevelsen som helhed. Vi blev mødt af et meget venligt personale, som viste et stort overskud af energi. Vi fik anvist et firemandsbord, desværre lige ved siden af den børnevenlig del af restauranten, altså legerummet, hvor børn med destruktive vaner ikke legede, men blot kylede rundt med bamser uden på noget tidspunkt at falde ned på et nogenlunde lydniveau.
Madanmeld Mät_4Inden de 5 forskellige retter som vi havde krydset af på bestillingen, kommer ind på bordet, får vi en lille appetitvækker til at skyde det hele igang, et par ristede brød med ost, som viser sig at blive aftens højdepunkt.

Madanmeld Mät_5(Kartoffel-porre suppe & Cæsar salat)

Flere af de valgte menuer som vi har valgt fra kortet er desværre lunkne, heriblandt mini burgerne og steaken, hvilket gør smagsoplevelsen ligeså.
Pommefritterne var meget overcooked og muslingerne smager som om de har været kogt i spiritus.
Madanmeld Mät_7(Moules)

Havde det nu kun været en af retterne som faldt uheldigt ud, så kunne vi ha’ tilgivet køkkenet. Men vi betragter det som en total kiks denne dag. Under normale omstændigheder, havde vi påtalt dette.

Madanmeld Mät_6Men synes da også, at MÄT fortjener ros, personalet løftede det hyggeligt indrettet sted med godt humør, det føromtalte velsmagende ristet brød med ost samt idéen med drikke menuen kunne jeg godt li’.

Ups – Fik jeg i øvrigt nævnt, at vi faktisk blev “smidt ud” 10 minutter før tid, med ordene, “At gæsterne til vores bord var mødt ind”. Men med overtøj på, så kom næste besked, “at det ikke var dem alligevel!”


(Dette indlæg indeholder reklamelinks)

Vil du gerne ud og spise – Så bestil dit restaurantbesøg NU og spar 33% HER!


Flere billeder at vores besøg på MÄT herunder

Madanmeld Mät_8Madanmeld Mät_9Madanmeld Mät_10Madanmeld Mät_11Madanmeld Mät_12

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *