Når uret bliver dyrere end bilen 3


IWCNår man taler om biler, så er der ikke langt til at snakken også falder over på urer. Patek Philippe, TAG Heuer, Rolex, Oris, Breitling og IWC er blot nogen af de mærker som hører til i den eksklusive gruppe af urfabrikanter – I dag søndag fik jeg lov til at prøve mit dyreste ur ever.

(Dette indlæg indeholder også annoncelinks)

IWCEt IWC Portugieser Annual Calendar som ikke ligger i den helt tunge ende, når det gælder pris. Men med en prisseddel på kr 165.000,- ligger det trods alt en smule over mit budget😊 – (Hos urværket.dk kan Du se de vildeste ure med priser til langt over 8 millioner kroner )

Bare det at få lov til at tage det på, var en “skræmmende” oplevelse altså på den gode måde – Ekspedienten som, iført handsker, hjalp mig med at vise det på mit eget håndled – Det måtte dog ikke lukkes helt, da man ikke skulle slide unødigt på remmen.

Se hvilket ur jeg fik i fødselsdagsgave af min prinsesse, det blev det lækre Michael Kors øverst i artiklen 🙂

Det var en fantastisk oplevelse, som mange sikkert ikke kan sætte sig ind i. Men jeg nød hvert et sekund, lige indtil alarmen brød ud i Illum og vi alle skulle forlade bygning……….

Alt hvad Du behøver til din mobiltelefon – Kan Du købe HER!

Hvis du fri kunne vælge, hvilket ur ville du så vælge, eller har du allerede dit drømme ur?

God søndag
//Henrik

 

 

Med et kviklån kan du også investere i dit (dyre) drømmeur – det er det værd!


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 thoughts on “Når uret bliver dyrere end bilen