Sex, Prawns and Rock’n’Roll 1


Starmark_1Sponsoreret indlæg – Starmark er Danmark største og førende forhandler af brugte kvalitetsbiler. Med 4 afdelinger og mere end 15 års erfaring i Danmark påstår Starmark i en ny reklamefilm at en bils historie forsvinder efter en tur gennem deres omfattende klargøring.

Det kan enhver jo komme og sige, så for at teste påstanden, inviterede de Jørn Moos, forhenværende kriminalinspektør. Han er blandt andet er kendt for at opklare ”Blekingegadebande-sagen”, som var Danmarks første terrorsag. Jørn Moos skulle finde spor eller komme frem til, hvad de 3 biler i testen, havde været udsat for inden de havde været igennem Starmark’s 60-punkts klargøringsprogram.

Sex, Prawns and Rock’n’Roll

De 3 testbiler var blevet udsat for lidt af hvert, kan man vist godt påstå inden klargøringen – Den første var blevet udsat for et storsvedende heavyrockband som brugte bilen som øvelokale. I den anden havde man flyttet lagengymnastikken indenfor, og et ungt par gik god og grundigt til den – SEX kaldes det vist også. Den tredje og sidste overgik min forstand, hele bilen var proppet med rejer sammen med 2 rejepillere. Om de var fra Gløngøre melder historien intet om.

Se videoen herunder

Ville du selv købe bilen, hvis du havde kendt til forhistorierne, de fleste ville nok svare ”Nej”. Men ikke desto mindre, kunne kriminalinspektør Jørn Moos med 37 års erfaring ikke finde et eneste spor som kunne placere, hvilke hemmeligheder bilerne skjulte.


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

One thought on “Sex, Prawns and Rock’n’Roll

 • xxx

  I bеlieve what you typed made a great deal of sensе.

  However, think օn this, ѕuppose you added a little content?
  I am not suggesting your information iѕn’t solid., but supposе you added а headline
  to maybe get a ⲣeгson’s attentіon? I mean Sex, Prawns and Rock’
  n’Roll | AmazingCars.dk is kinda vanilla.
  You might peek at Yahoo’s front page and see how they create poѕt titles to get vieԝers interested.
  You might add a related video or a picture or two to grab people excited about everythіng’ve written. Just my opinion,
  it might make your pοsts a little Ьit more interesting.